Select the search type
 
  • Webbplats
  • Webb
Search
Här är du:   Aktuellt > Visa nyhet
  |  Administrator

Aktuellt

Aktuellt

Viktig medlemsinformation inför 2014

Upplagd av: evaS 26-11-2013

Till dig som vill bli medlem 2014

Funktionen "Bli medlem" kommer att vara stängd mellan 29 november 2013 till och med 1 januari 2014, på grund av registerunderhåll. Under denna tid kommer det inte att vara möjligt att teckna nytt medlemsskap. Funktionen öppnar igen 2 januari 2014.

Till dig som redan är medlem

Den 2 januari kommer fakturor/aviseringar att skickas ut till alla som varit medlemmar under 2013.

Därefter kan du logga in på SIFs hemsida under ”Min profil” och betala ditt medlemskap.

Betalningsalternativ :
- Via ”Min profil” på hemsidan: Direktbetalning via din internetbank (gäller Handelsbanken, Nordea och Swedbank) alternativt kortbetalning (Visa/Mastercard).
- Betalning till SIFs bankgiro 874-0912. Ange fakturans/aviseringens OCR-nummer som betalreferens.

För att inte missa nr 1 av Islandshästen behöver vi ha din betalning senast 27 januari 2014. Medlemstidningar skickas inte ut retroaktivt.

Betala inte in medlemsavgiften för 2014 till din lokalförening! Invänta istället din avisering/faktura för att göra din inbetalning!

Om du planerar att byta lokalförening 2014 ber vi dig snarast kontakta SIFs kansli och meddela vilken lokalförening du vill tillhöra kommande år. Vi behöver göra bytet under december månad för att du ska få rätt avisering/faktura den 2 januari.

Om du inte kan logga in på hemsidan kan det bero på att vi antingen saknar din aktuella e-postadress eller inte har ditt fullständiga personnummer i medlemsregistret. Om du vet med dig att du inte lämnat dessa uppgifter uppmanar vi dig att maila dem till din lokalförening eller till SIFs kansli svenska@icelandichorse.se . Du som inte har någon e-postadress eller dator är välkommen att vända dig till din lokalförening som hjälper dig att få din avisering/faktura.

Med vänlig hälsning
SIFs kansli

Sedd: 4955 gånger
print

Bli medlem

Bli medlem

För att gå med i Svenska Islandshästförbundet, SIF, blir du medlem i en av våra 65 lokalföreningar, de är i sin tur anslutna till SIF. 

Gemensamt arbetar vi för att Islandshästsverige ska bli ett innehållsrikt begrepp för alla som gillar rasen, sporten och fritidsridningen.  Läs mer!


Dela med dig

Dela med dig
Email this Page           
 

           Svenska Islandshästförbundet

          www.icelandichorse.se

          E-post: svenska@icelandichorse.se
         Telefon: 0220 - 452 50 
       Ridsportens Hus 

        734 94 Strömsholm

Huvudsponsor:

 

 

Landslagssponsorer: