Select the search type
 
  • Webbplats
  • Webb
Search
Här är du:   Aktuellt > Visa nyhet
  |  Administrator

Aktuellt

Aktuellt

Förtjänsttecken

Upplagd av: MagdalenaH 29-01-2016

Nu är det dags för lokalföreningar att fundera på de medlemmar som under år bidragit till utvecklingen av vår islandshäst i Sverige.

Islandshästen är väl placerad i den svenska hästvärlden som den tredje största rasen. Ylva Haganders förnämliga insats med representation på Friends Arena bevisar vilken utomordentlig popularitet och erkännande islandshästen åtnjuter idag. Framgången för islandshästen är ett resultat av många medlemmars engagemang och ideella insatser. Det är viktigt att uppmärksamma alla dem, som i lokalföreningens vardag såväl som på riksplanet i olika funktioner, tagit på sig alla de typer av insatser som behövs för att skapa en rik och varierad verksamhet. Vi behöver er hjälp med förslag på de personer, som ni vill uppmärksamma. För er hjälp finns både reglemente och anmälningsblankett på SIF:s hemsida samt en lista över vilka som tidigare erhållit förtjänsttecken.

Välkomna med era förslag senast den 20 februari!  Förslagen skickas till goran.haggberg@telia.com


Sedd: 1221 gånger
print

Bli medlem

Bli medlem

För att gå med i Svenska Islandshästförbundet, SIF, blir du medlem i en av våra 65 lokalföreningar, de är i sin tur anslutna till SIF. 

Gemensamt arbetar vi för att Islandshästsverige ska bli ett innehållsrikt begrepp för alla som gillar rasen, sporten och fritidsridningen.  Läs mer!


Dela med dig

Dela med dig
Email this Page           
 

           Svenska Islandshästförbundet

          www.icelandichorse.se

          E-post: svenska@icelandichorse.se
         Telefon: 0220 - 452 50 
       Ridsportens Hus 

        734 94 Strömsholm

Huvudsponsor:

 

 

Landslagssponsorer: