Hoppa till sidans innehåll

VSM 2019


Välkommen till Västsvenska Mästerskapen - VSM 2019

30/5-2/6 2019, Nivå 1-tävling med WR-status

VSM anordnas av distrikt Vestur på Göteborg Horse Park i Säve, Göteborg.

Antal deltagare

Tävlingen är öppen för anmälan i Icesale  från 1/2. Vi öppnar först för 100 deltagare och reserverar ett antal platser för landslagsryttare. Målet är ca 130 deltagare. Blir tävlingen full så maila sekretariatsansvarig (se nedan) som skapar en kölista.

Preliminärt program

Tävlingen startar preliminärt med stilpass på torsdag eftermiddag, övriga uttagningar på fredag och lördag och finaler på söndagen. Incheckning kan göras från och med torsdag lunch.

Kvalgränser och bindande anmälan

OBS! Notera noga följande!! Kvalgränser till 1-grenar gäller enligt TS riktlinjer Du kan anmäla en inte kvalad häst, men om du inte når kvalgränsen innan tävlingen stryks du ur startlistan och INGA pengar återbetalas. Vid strykning med veterinär- eller sjukintyg återbetalas 75% av startavgiften. Ryttare har inte rätt att "sälja" sin plats. Endast sekretariatsansvarigs kölista gäller för ersättare.

Vaccinationsregler

OBS! Läs noga vaccinationsreglerna på SIFs hemsida. Det är hästägarens ansvar att vaccinera hästen korrekt. Om det skulle passera en felaktigt vaccinerad häst vid incheckningskontrollen är det fortfarande hästägaren som är ansvarig! Personalen vid incheckningen kan tillfälligt bli störd vid denna kontroll som är komplex. Hjälp till genom att markera grundvaccinationen i din hästs pass före du kommer till incheckningen. Skulle det uppdagas vid en tävling senare att din häst är felaktigt vaccinerad när du tävlade på denna tävling är det alltså inte vårt ansvar utan ditt som hästägare. Genom att anmäla dig till denna tävling, accepterar du detta villkor!

Sekreteriatsansvarig

Sekretariatsansvarig Mats Adler: This is a mailto link (OBS! Endast mail gäller! Det är ohållbart med meddelande via SMS, Messenger, FB-inlägg, telefonsamtal etc. en kanal in tack!)

GDPR

Deltager du i VSM godkänner du att VSM använder sig av dina lämnade personuppgifter samt att du kan förekomma på foton tagna under tävlingarna. Läs mer här.

Vi hoppas nu på ett härligt väder och fantastiska tävlingar och lycka till med din tävlingsprestation.

Välkommen till distrikt Vestur och VSM 2019!

Följ VSM på Facebook!

Uppdaterad: 11 NOV 2018 21:32 Skribent: Åsa Wängdahl
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Region Vestur
Elisabeth Andreasson, Vävra 543
442 39 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0709521546
E-post: This is a mailto link

Se all info