Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


Det är med största glädje och tacksamhet SIF kan genomföra ett antal olika aktiviteter för sina medlemmar. Det bygger till stor del på de samarbetspartners som på olika sätt bidrar med finansiella muskler eller produkter. Dagens samarbetspartners utgörs av privata företag, myndigheter, organisationer och stiftelser

För SIF är det prioriterat att det blir ett ömsesidigt utbyte av sponsorskapet där båda parter ska känna fördelarna. Det är viktigt att alla sponsorer håller en hög kvalitet och en professionalitet så att medlemmarna känner sig trygga med sponsorskapet och vill medverka i aktiviteter utifrån sina förutsättningar.

Det finns idag tre kategorier av sponsorskap; huvudsponsorer, partners och förmånssponsorer. Du kan läsa mer om dessa nedan och respektive kategori markeras med ett infärgat hjärta av guld, silver, brons eller blå färg.  

Att Islandshäst-Sverige har ett av världens bästa landslag som både gör oss stolta som nation men även bjuder oss alla på fin underhållning genom att rida föredömligt, och delta i publikvänliga tävlingar som SM, NM och VM har sin finansiella grund i en särskild sponsorsatsning. Om du är intresserad av att sponsra landslaget och få veta mer om förutsättningarna, vänligen ta kontakt med SIFs kansli. 

Lokalföreningarnas samarbeten med lokala sponsorer till sina events omfattas inte av SIFs sponsorstrategi. 

 

Uppdaterad: 2017-07-15 19:42
Skribent: Mari Norberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Ridsportens hus
734 94 Strömsholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: This is a mailto link

Se all info