Hoppa till sidans innehåll

Gaedingakeppni


Gaedingakeppni-laget som togs ut till NM 2016

GDT
Hanne Lysö och Sómi från Olsbacken har tydliga och stabila resultat över säsongen, liksom under årets SM.

Matilda Husbom och Sóllilja frá Álfhólum har levererat bra poäng under säsongen som bekräftades under SM som förstärkte ekipaget plats i landslaget.

Jonna Thorvaldsson och Glitnir från Kulltorp har visat en uppgående form med övertygande resultat under SM.

Rebecka Fritzell och Gunnhildur frá Reykjavík är ett ekipage som levererar. Gunnhildur är också en klar Gæðingur.

Reserv: 
Izabella Jelldeus-Silvander och Silfra från Rosendal 
Bronsmedalj på SM

GDY
Frida Bexing och Mara från Lind briljerade under B-finalen under årets SM och är ett riktigt GK-ekipage.

Tekla Lindroos och Berserkur frá Stykkishólmi
Berskekkur har tidigare erfarenhet av de stora mästerskapen. Ekipaget har resulterat bra under säsongen, inte minst under SM.

Hanna Österberg Björkur fra Kliva har visat sig intressant under säsongen, men den högsta uttagningspoängen under året.

Felicia Eiserman och B-Moll frá Vindási är ett ekipage som har varit intressant under hela säsongen och visade sina styrkor på SM genom sin fjärdeplacering i a-finalen. Startar inte på NM på grund av skada.

Reserv: 
Marie Eriksson och Skuggi från Lillebo
Erfarenhet och gjorde bra ifrån sig under årets SM

GDB
Röst frá Lækjamóti och Filippa Montan har gått från klarhet till klarhet under säsongen och visade upp sig med bravur under årets sm.

Safir fra Kleiva och Anne Fornstedt har varit ett av de bästa b-flokksekipaget under säsongen med stadiga och stabila visningar.

Daladís från Kungaskogen och Louise Sieka har många tävlingar bakom sig den här säsongen har levererat högt under samtliga.

Grímur frá Vakurstöðum och Matilda Jeppsson är ett riktigt GK-ekipage med leverans under säsongen och visade sina absoluta styrkor under SM.

Reserv:
Stjörnudís från Gangmyra och Camilla Andersson Rolfsdotter har visat fina resultat under årets som presterade stort under årets SM.

GDA
Hraunar frá Efri-Rauðalæk och Magnús Skúlason är ett ekipage som levererar i världsklass med många stora mästerskapstitlar i bagaget. Ekipaget har högsta uttagningspoäng under året i A-flokk.

Atlas frá Hvoli och Vignir Jónasson är ett av de bästa a-flokksekipagen i Sverige. Atlas har tidigare varit avelshäst på VM och Vignir är en mästerskapsryttare.

Flosi från Rooslunda och Karin Gunnarsson är ett ekipage med trav och pass i världsklass som de visade upp i a-finalen på SM.

Villi frá Gillastöðum och Lovisa Enblom är ett ekipage som UK har följt under säsongen. På SM gick de från klarhet till klarhet. Klättrade stort under SM.

Reserv: Bruni frá Minni-Völlum och Emelie Josefsson är det mest jämna och stabila A-flokksekipaget i Sverige med ständig leverans.

Uppdaterad: 20 MAR 2018 12:04
Skribent: Mari Norberg
Epost: Adressen Gömd

 

NM-logga

GK SM logga

 

 

 

Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Ridsportens hus
734 94 Strömsholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: This is a mailto link

Se all info