Stallinformation - Svenska Islandshästförbundet
Hoppa till sidans innehåll

Stallinformation


Nedan är information om uppstallningen under Sport-SM

Incheckning stallar öppnar på måndag 1/7 klockan 14.00

Incheckning Stallar

När man anländer och ska checka in får man veta i vilken stallbyggnad och/vilka boxar man har till förfogande. Urlastning av hästar och annat sker så snabbt som möjligt för att bereda plats för nästa hästekipage. Därefter parkerar man transporten på anvisad plats. Glöm inte ryttarförsäkran. Innan man får tillgång till sin box/boxar betalar man depositionen som är 500 kr/box. (så har du 2 boxar 1000 kr osv) det går att betala kontant eller via swish (070-574 54 29). 

Strö till box

Det ingår 1 bal spån/box. Om man behöver ha fler så finns det att köpa för 100 kr/bal. Det är bara att säga till stallpersonalen så fixar dom det.
Vi erbjuder även fodring morgon och kväll. På morgonen fodrar vi mellan
 06.00-07.00 och på kvällen 21.00-22.00.

Foder

Det kommer inte att finnas foder att köpa på tävlingsplatsen.

Foderhjälp

Vill ni ha fodringshjälp så kryssa i på boxskylten vilka tillfällen som är aktuella (har ni inte kryssat i så fodrar vi inte). Ställ fram påsar med hö, morgongivan underst. Vill ni att vi ska ge kraftfoder, så ställ kraftfoderhinken i hö påsen tillsammans med höet. Vi kan även kolla till vattnet hos er häst. Om ni vill att vi skall fylla på vatten ställ en hink med vatten utanför boxen.

Hagar

Man har med sig eget hagmaterial och kan bygga den på anvisat område. Hagen skall max vara 4x4 m stor, den kan vara större om ni har fler hästar som går i samma hage. Betesmarken kommer att vara uppdelad på er som har box och de som endast kommer med häst över dagen.

Utcheckning Stallar

När man har mockat ur boxen/boxarna helt kommer man och säger till stallpersonalen. Vi går då tillsammans och besiktar boxen/boxarna. Om man betalat kontant får man tillbaka depositionen på plats. Vid swish så kommer återbetalning ske under måndag/tisdag efter tävlingarna.      

OBS! Inga hästar får gå ute i hagarna efter klockan 22.00 Pga säkerhetsskäl.

Vi har bemanning med funktionärer mellan 06.00-22.00 utanför dessa tider bor funktionär i anslutning till stallarna och finns till hands om det händer något.

Om man har frågor angående stallarna så kan ni mejla eller ringa till stallansvarig

Pelle Stockberg 070-574 54 29, This is a mailto link

Uppdaterad: 23 JUN 2019 13:51 Skribent: Malin Fredriksson
Epost: Adressen Gömd

Årets huvudsponsorer för Sport-SM 2-7 juli

 

Agria logo

 

Scandic logo

 


 Nordic Wellness logo

 Fuzetea logo

 

sodra_logo