Hoppa till sidans innehåll

Stallinformation


Incheckning stallar öppnar på onsdag 4/9 klockan 14.00

Incheckning Stallar

När man anländer och ska checka in så anmäler man sig hos stallpersonalen. Vi kommer att ha fri placering i stallarna. Fyll i ditt namn, hästens namn och telefonnummer på den lapp som sitter på boxdörren. Informera stallpersonalen om vilken box du tagit. Urlastning av hästar och annat sker så snabbt som möjligt för att bereda plats för nästa hästekipage. Därefter parkerar man transporten på anvisad plats. Glöm inte ryttarförsäkran.

Strö till box

Det ingår 1 bal spån/box. Om man behöver ha fler så finns det att köpa för 100 kr/bal. Det är bara att säga till stallpersonalen så fixar dem det.

Foder

Det kommer att finnas foder att köpa på tävlingsplatsen.

Foderhjälp

Vi erbjuder även fodring morgon och kväll. På morgonen fodrar vi mellan
06.00-07.00 och på kvällen 21.00-22.00. Om ni vill ha fodring kryssa i, på boxlappen, vilka tillfällen som är aktuella (har ni inte kryssat i så fodrar vi inte). Ställ fram påsar med hö, morgongivan underst. Vill ni att vi ska ge kraftfoder, så ställ kraftfoderhinken i höpåsen tillsammans med höet. Vi kan även kolla till vattnet hos er häst. Om ni vill att vi skall fylla på vatten ställ en hink med vatten utanför boxen.

Rökförbud

Rökning förbjudet på hela stallområdet. Finns anvisade platser där det är tillåtet att röka.

Hagar

Man har med sig eget hagmaterial och kan bygga den på anvisat område. Hagen skall max vara 4x4 m stor, den kan vara större om ni har fler hästar som går i samma hage. Märk gärna er hage med ert namn och telefonnummer.

OBS! Inga hästar får gå ute i hagarna efter klockan 22.00 Pga säkerhetsskäl.

Utcheckning stallar

När man har mockat ur boxen/boxarna helt kommer man och säger till stallpersonalen. Vi går då tillsammans och besiktar boxen/boxarna. Boxar som lämnas omockade och där spånet inte är borttaget kommer att faktureras 700 kronor per box.

Vi har bemanning med stallfunktionärer mellan 06.00-22.00, Söndag 06.00-19.30 utanför dessa tider bor funktionär i anslutning till stallarna och finns tillhands om det händer något. Om man har frågor angående stallarna så kan ni mejla eller ringa till stallansvarig

Stallansvarig
Pelle Stockberg
Tel. 070-574 54 29
Mail. This is a mailto link

Uppdaterad: 23 AUG 2019 15:06 Skribent: Malin Fredriksson
Epost: Adressen Gömd

 Våra huvudsponsorer

 

Agria logo

Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Ridsportens hus
734 94 Strömsholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: This is a mailto link

Se all info