Hoppa till sidans innehåll

Sverigeritten 2020


SVERIGERITTEN är ett nationellt evenemang av, med och för Svenska Islandshästförbundets medlemmar. Det är en ”stafettritt” genom Sverige där budkavlen vandrar via SIFs lokalföreningar, från norr till söder.

Syftet med ritten är, förutom att erbjuda SIFs medlemmar delaktighet, oförglömlig samvaro, möjlighet att dela en gemensam och unik upplevelse från hästryggen genom Sveriges skiftande natur, även att sprida kunskapen om den fantastiska islandshästens mångsidighet, styrka och uthållighet samt den livskvalitet som umgänget med dessa underbara djur innebär.

I samband med SVERIGERITTEN kommer en insamling av pengar till organisationen ”Min stora dag” göras med förhoppningen att kunna bidra till att barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser får möjlighet att uppfylla sina drömmar.

Det är vår absoluta förhoppning att alla ska känna att detta är ett fantastiskt, gemensamt SIF-arrangemang. Vi är fullt medvetna om att planeringen och genomförandet av SVERIGERITTEN 2020 innebär ett stort jobb för SIFs lokalföreningar och distrikt men vår förhoppning och övertygelse är att de positiva effekterna i form av underbara, gemensamma upplevelser och medlemstillströmning kommer att överväga detta med råge!

Arrangörsdokument - SVERIGERITTEN 2020 (uppdaterad 200704)

Deltagardokument - SVERIGERITTEN 2020

Läs mer om SVERIGERITTENs dagsetapper här!

SVERIGERITTUTMANINGEN (uppdaterad 200704)

Deltagarförsäkran

Övergripande riskanalys - SVERIGERITTEN 2020

Profilkläder

Mallar att använda vid pressreleaser:
Allmän pressreleas
Lokal pressreleas
SVERIGERITTEN 2020, Sverigerittutmaningen

Uppdaterad: 18 SEP 2019 10:35 Skribent: Lisa Teverud
E-post: Adressen Gömd

 

  

 

xxx Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Ridsportens hus
734 94 Strömsholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info