Hoppa till sidans innehåll

Sverigeritten 2022


Sverigeritten 2022 är ett evenemang arrangerat av SIFs Fritidssektion, FREMJA.
Den är en 65-dagarsritt, genom Sverige, som planeras och genomförs AV, MED och FÖR medlemmar i SIF. Sverigeritten inleds lördagen den 11/6 och avslutas den 14/8.

Att engagera sig i och delta på Sverigeritten innebär ett härligt sätt att umgås och få nya bekantskaper men också ett fantastiskt sätt att uppleva Sverige från hästryggen!

Ritten är en Corona-anpassad och flexibel aktivitet där varje deltagare själv väljer hur många etapper den vill delta på, allt från en del av en dagsetapp till flera eller tom 65 st.

I samband med SVERIGERITTEN kommer en insamling av pengar till organisationen ”Min stora dag” göras med förhoppningen att kunna bidra till att barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser får möjlighet att uppfylla sina drömmar.
Sverigeritten och ridutmaning 2022 | Egen insamling för Min Stora Dag

Eftersom det är SIFs lokalföreningar och dess medlemmar som planerar och genomför Sverigeritten så ser också de olika dagsetapperna helt olika ut. Det är nämligen helt upp till de som arrangerar att utforma sina respektive etapper utifrån sina önskemål och förutsättningar!

Aktuell information för respektive dagsetapp hittar du i etappens evenemang på Sverigerittens Facebook-sida (informationen fylls på allt eftersom planeringen fortskrider).

Längre ned på denna sida hittar den som ska arrangera dagsetapper, såväl som den som ska delta på dem, nödvändig information att ta del av och läsa igenom!

Där hittar du också den obligatoriska Deltagarförsäkran.

Arrangörsdokument - SVERIGERITTEN 2020 (uppdaterad 200704)

Deltagardokument - SVERIGERITTEN 2020

Läs mer om SVERIGERITTENs dagsetapper här!

Deltagarförsäkran

Övergripande riskanalys - SVERIGERITTEN 2020

Profilkläder

Mallar att använda vid pressreleaser:
Allmän pressrelease

Uppdaterad: 18 SEP 2019 10:35 Skribent: Lisa Teverud
E-post: Adressen Gömd
x

 

  

 

xxx Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Alsnögatan 11
116 42 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info