Hoppa till sidans innehåll

Klargörande kring Marie Svenssons avgång


Hej! 

Marie har sedan tidigare aviserat att hon vid årsmötet skulle lämna sitt uppdrag som ordförande för Fritidssektionen. Vi tycker att det är väldigt tråkigt att Marie Svensson väljer att lämna och att hon har lämnat sitt uppdrag i förtid då hon har gjort ett jättefint arbete för SIFs Fritidssektion. Valberedningen arbetar sedan en tid tillbaka för att hitta en ny ordförande till fritidssektionen.

Styrelsen har under en lång tid fört samtal med Marie kring bl a avlönad projektledning och vi har inte nått samsyn. Ingen av SIFs sektionsordföranden är idag arvoderade för det arbete de utför. Sektionerna får ett administrativt stöd från kansliet men verksamheten bedrivs ideellt. Ersättning för resor och boende ges dock mot redovisning av kvitton med mera.

Vad gäller Sverigeritten, finns det för tillfället ingen ny projektledare, och detta är precis som övrigt sektionssarbete inom SIF inte arvoderat. Tills vidare samordnar Erik Sporrong i styrelsen arbetet kring Sverigeritten.

Kansliet kommer precis som tidigare att fortsätta ge Fritidssektionen, och övriga sektioner, administrativt stöd, men i övrigt drivs sektionernas verksamhet ideellt. 
 
Tyvärr har vi inte längre tillgång till att skriva på SIFs Fritidssektions FB sida Fremja för att bemöta de inlägg som vi har förstått finns där kring detta. Vi jobbar på att hitta en lösning och återkommer med ytterligare information kring det så snart vi kan. 

Med vänlig hälsning
SIFs styrelse

Kontaktuppgifter
Bo Engström - tf Ordförande SIF: 070 761 10 10, This is a mailto link
Erik Sporrong - Ledamot SIF styrelse, samordning kring Sverigeritten: 070 717 98 68, This is a mailto link
Uppdaterad: 21 FEB 2022 21:00 Skribent: Malin Fredriksson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Alsnögatan 11
116 42 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info