Hoppa till sidans innehåll

Ullaredsträffen


Fritidssektionsträff (19-)20(-21)/3 2021, INSTÄLLT PGA CORONA

Tyvärr blev vi inte bönhörda och fick inte heller det under vi hoppades på, denna gång, MEN vi tar nya tag!

Fritidssektionen har nu blivit tvungen att ta det tråkiga beslutet (som vi visserligen hela tiden förväntade oss att behöva ta) att det i år, pga rådande pandemiläge och Coronarestrektioner, att inte kunna genomföra någon Ullaredsträff i Fritidssektionens regi.

Årets träff, såväl som gångna och kommande, skulle innehålla planerade föreläsningar, möten, häng och gemensamma måltider samt möjlighet till gemensam ”hästaktivitet” (denna gång en frivillig westernridning) i en underbar mix av medlemmar och deras medresenärer (respektive, föräldrar, barn, vänner, grannar) på denna, lite annorlunda men mycket trevliga och flexibla en- till tredagarsaktiviteter.              

Vi tar med oss de tankar och den planering vi gjort inför årets träff och ser vad vi eventuellt kan använda oss av vid framtida träffar. Detta arbete är inte bortkastat - goda samarbeten har inletts, kontakter har knutits och flera medlemmar har engagerat sig aktivt för att möjliggöra årets träff, m a o står vi bättre rustade och har bättre förutsättningar till nästa års Ullaredsträff.

Fritidssektionen arbetar hela tiden träget vidare och planerar för framtiden, TROTS det rådande läget. Det pågår redan nu FLERA aktiviteter som går att genomföra i ”Coronatid”.

Vi ”är på hugget” och ”står i startgroparna” och vi är redo att köra igång ÄNNU fler aktiviteter, så snart vi får klartecken från folkhälsomyndigheten och regeringen.

PS. Vi planerar alltså redan nu för nästa Ullaredsträff, mars 2022 – så det faktum att den inte blev av i år betyder ingenting – vi träffas i Ullared om ett år istället.

Fritidssektionens NÄSTA gemensamma träff/möte blir den 10/4. Då ses vi digitalt före- eller efter SIFs Riksmöte. Tid för mötet ommer så snart vi vet, VÄLKOMMEN!

Uppdaterad: 23 NOV 2020 10:20 Skribent: Lisa Teverud
Epost: Adressen Gömd

 

  

 

 

Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Ridsportens hus
734 94 Strömsholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info