Hoppa till sidans innehåll

Ryttarfest


Lördagen den 30/7 runt kl 18:30 (exakt tid meddelas under tävlingshelgen) ses vi på Kumla Hotell för den årliga ryttarfesten. Vi ser framemot en fullspäckad kväll med tacobuffé, tävlingar, lekar och annat skoj!

Vi ser gärna att alla lag klär ut sig i gemensamt tema, pris utlovas till bästa utklädnad. Det brukar vara en toppenkväll, då alla lagen kan samlas och lära känna varandra.

Det mest efterlängtade och spänningsladdade är ju att få veta resultaten, vi uppdaterar om hur läget ser ut och vilket lag som ligger bäst till, inför sista tävlingsdagen på söndag!

Det kommer att vara kostnadsfritt för samtliga deltagare i lagen + deras lagledare. Finns det föräldrar och övriga som vill komma, är ni varmt välkomna mot en avgift. För er kostar ett inträde till ryttarfesten 200: - /person och då ingår maten såklart! För att underlätta för oss att veta hur många personer som kommer och hur mycket mat vi
ska ordna, vi vill därför att lagledaren anmäler exakt hur många personer utöver laget som kommer att delta.

Lagledaren skickar ett SMS, med info på namn och hur många, till Lydia Lindroth, ansvarig för ryttarfesten, senast 15/7! 
Även ev. Specialkost måste anmälas till Lydia, senast 15/7. Skicka SMS med antal vegansk/vegetarisk, glutenfritt, laktosfritt.

Telefonnummer 073- 211 53 81

Lagledaren swishar klumpsumman för samtliga deltagare, utöver laget, till Lydia på telefonnummer ovan. Skriv ”ryttarfest”, samt vilket lag det gäller, i meddelandet.

Adress till Kumla Hotell: Stationsgatan 4.

Uppdaterad: 07 JAN 2022 23:37 Skribent: Emma Sundman
E-post: This is a mailto link
x

 

  

 

xxx