Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsläger- Ryttare med funktionsnedsätting


Datum: 17-19 juni
Plats: Kvidinge, Skåne
Lärare/ledare: Ulrika Stengard–Olsson och SIFs ungdomssektion

SIFs ungdomssektion anordnar tillsammans med Söderåsens Forsgård ett läger för dig som är mellan 16 – 26 år och aktiv i din lokalförening. Om du har genomfört HUL- eller ULK-utbildningen så är det meriterande.

Lägret vänder sig till dig som är intresserad av ridning för ryttare med funktionsnedsättning och vill lära dig om hur det fungerar i teori och praktik. Kanske är ni i din förening intresserade av att starta upp verksamhet för ryttare med funktionsnedsättning?
Lägret är placerat vid vackra Söderåsens Forsgård. Huvudlärare är Ulrika Stengard – Olsson som har lång erfarenhet och som även utbildar andra yrkeskategorier inom ämnet.

Ledare vid lägret är medlemmar från SIFs ungdomssektion och en del av tiden kommer också att ägnas åt US verksamhet och de projekt som bedrivs inom sektionen.

Anmälan och kostnader
Anmäl dig via länken nedan, sista dag för anmälan är 30 maj. Anmälan är bindande. Antalet platser är begränsade och antagning sker i turordning.
Kostnad för lägret är 1200 kr som faktureras vid anmälan.

ANMÄL DIG HÄR:

Program 17 – 19 juni


Om Söderåsens Forsgård
Söderåsens Forsgård – Någonting för alla sinnen

SIFs Ungdomssektions projekt bedrivs inom ramen för Hästnäringens Ungdomssatsning (HUS) som finansieras via medel från Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS). Under 2022 har HNS avsatt närmare 5 miljoner kronor för ungdomsprojekt inom ridsport, trav, galopp, avel, islands- och brukshästar. HNS är en paraplyorganisation inom hästsektorn och finansieras genom ett avtal mellan staten och Svensk Travsport samt Svensk Galopp. Läs mer om HNS på www.hastnaringen.se

Uppdaterad: 17 MAJ 2022 11:11 Skribent: Jannike Moström
E-post: Adressen Gömd
x

 

  

 

xxx Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Alsnögatan 11
116 42 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info