Hoppa till sidans innehåll

För arrangörer


Instruktion för Lokalföreningar som vill anordna en lokal SIF kurs.

Fyll i avtalet som återfinns i SIF:s hemsidas blankettbank och skicka ett underskrivet exemplar till SIF:S kansli som bekräftar och skriver under avtalet.

Det är viktigt att det finns tydligt angivna  kontaktuppgifter till en kursansvarig hos lokalföreningen som kan besvara frågor om arrangemang och utfall av kursen.

Lokalföreningen står därefter själv som arrangör, kontaktar godkänd kursledare enligt SIF:s publicerade lista, och gör en egen budget för kursen. Skicka i god tid in en in en annons  till Islandshästen och kansliet. Kurserna ligger till grund för utbildningssystemet inom SIF och kurserna bör vara tillgängliga för alla SIF:s medlemmar.

Två veckor innan kursstart skickas en ifylld deltagarlista till kansliet för att rekvirera deltagarbevis och utvärdering. Använd gärna deltagarförteckningen som finns att ladda hem från SIF:s blankettbank.

Kursledaren skriver under deltagarbevisen som utdelas till deltagare som genomfört kursen. Deltagarnas utvärdering av kursen lämnas anonymt till kursansvarig i samband med avslutningen. Kursansvarig behåller utvärderingarna och rapporterar till utbildnings sektionen om någon särskild eller genomgående kritik framförts i kursutvärderingen.

Viktigt är att kursansvarig efter det att kursens avslutas meddelar kansliet vilka deltagare som genomfört kursen med godkänt resultat och vill ha sin kompetens registrerad hos SIF.

SIF fakturerar arrangerande lokalförening en administrationsavgift på 1200 kr.

 

 

Uppdaterad: 18 OKT 2017 14:15 Skribent: Annika Stalfelt
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Ridsportens hus
734 94 Strömsholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: This is a mailto link

Se all info