Hoppa till sidans innehåll

För arrangörer


Instruktion för Lokalföreningar som vill anordna en lokal SIF-kurs.

Fyll i avtalet som återfinns i SIFs hemsidas blankettbank och skicka ett underskrivet exemplar till SIFs kansli som bekräftar och skriver under avtalet.

Det är viktigt att det finns tydligt angivna  kontaktuppgifter till en kursansvarig hos lokalföreningen som kan besvara frågor om arrangemang och utfall av kursen.

Lokalföreningen står därefter själv som arrangör, kontaktar godkänd kursledare enligt SIFs publicerade lista, och gör en egen budget för kursen. Kontot där medlemmar gör inbetalning ska vara ett konto för den Lokalförening som är arrangör. Kurserna ligger till grund för utbildningssystemet inom SIF och ska vara tillgängliga för alla SIFs medlemmar.

Alla deltagare skall vara medlemmar i Svenska Islandshästförbundet. När utbildningen är genomförd mailar LÄRAREN (ej arrangören) in deltagarlistan (finns att hämta i Blankettbanken på SIFs hemsida) på godkända deltagare till This is a mailto link

Därefter erhåller arrangören en mall (Deltagarbevis) att själv fylla i för vidare distribution till godkända kursdeltagare.

SIF fakturerar arrangerande lokalförening en administrationsavgift på 1 500 kr. 

Uppdaterad: 16 MAR 2022 13:46 Skribent: Lisa Teverud
E-post: This is a mailto link
x

 

  

 

xxx Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Alsnögatan 11
116 42 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info