Hoppa till sidans innehåll

För arrangörer


Instruktion för Lokalföreningar som vill anordna en lokal SIF-kurs.

Fyll i avtalet som återfinns i SIFs hemsidas blankettbank och skicka ett underskrivet exemplar till SIFs kansli som bekräftar och skriver under avtalet.

Det är viktigt att det finns tydligt angivna  kontaktuppgifter till en kursansvarig hos lokalföreningen som kan besvara frågor om arrangemang och utfall av kursen.

Lokalföreningen står därefter själv som arrangör, kontaktar godkänd kursledare enligt SIFs publicerade lista, och gör en egen budget för kursen. Skicka i god tid in en in en annons  till Islandshästen och kansliet. Kontot där medlemmar gör inbetalning ska vara ett konto för den Lokalförening som är arrangör. Kurserna ligger till grund för utbildningssystemet inom SIF och bör vara tillgängliga för alla SIFs medlemmar.

Två veckor innan kursstart skickas en ifylld deltagarlista till kansliet för att rekvirera deltagarbevis och utvärdering. Använd gärna deltagarförteckningen som finns att ladda hem från SIFs blankettbank.

Kursledaren skriver under deltagarbevisen som utdelas till deltagare som genomfört kursen. Deltagarnas utvärdering av kursen lämnas anonymt till kursansvarig i samband med avslutningen. Kursansvarig behåller utvärderingarna och rapporterar till utbildnings sektionen om någon särskild eller genomgående kritik framförts i kursutvärderingen.

Viktigt är att kursansvarig efter det att kursens avslutas meddelar kansliet vilka deltagare som genomfört kursen med godkänt resultat och vill ha sin kompetens registrerad hos SIF.

SIF fakturerar arrangerande lokalförening en administrationsavgift på 1 200 kr. 

Uppdaterad: 17 AUG 2020 12:36 Skribent: Annika Stalfelt
E-post: This is a mailto link

 

  

 

xxx Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Ridsportens hus
734 94 Strömsholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info