Hoppa till sidans innehåll

Medlem i Vestur


Gillar du islandshästar? Vill du veta mer? Vill du delta i roliga, nyttiga och trevliga aktiviteter med och utan häst? Det spelar ingen roll om du har egen häst eller rider på ridskola - bara du gillar islandshästar!

För att kunna vara med på Vesturs aktiviteter behöver man vara medlem i någon av de ingående lokalföreningarna som ingår i distriktet Vestur.  Vilken lokalförening du blir medlem spelar ingen roll, men besök gärna deras hemsidor för att se vilken som skulle kunna passa dig. Du hittar lokalföreningarna här. Som medlem i lokalförening får du möjlighet att delta i dess aktiviteter och också påverka dessa och vad som händer i föreningen. Du kan också genom föreningen, eller direkt, påverka vad som skall hända i distriktet Vestur.

Som medlem i en lokalförening blir du automatiskt medlem också i Svenska Islandshästförbundet (SIF). Då får du tidningen Islandshästen under medlemsåret och dessutom medlemskap i den isländska hästens stambok Worldfengur. Läs om detta och andra förmånder på SIFs hemsida här.

Vill du veta mera? Kontakta gärna någon i styrelsen!

Uppdaterad: 15 DEC 2017 17:47 Skribent: Åsa Wängdahl
E-post: Adressen Gömd

 

Kontakta Vestur


Träna på GHP, Säve


Boka GHP banor och klubbhus


      


 


VSM 2022 SPONSORER

     

     

   

    

Vill du sponsra?

Läs mer här

VESTURS SPONSORER

 

Postadress:
Region Vestur
Elisabeth Andreasson, Vävra 543
442 39 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0709521546
E-post: This is a mailto link

Se all info