Hoppa till sidans innehåll

Malin Schön är nominerad till Trainer of the Year

12 JAN 2021 19:14
Svenska Islandshästförbundets Utbildningssektion har för Sverige nominerat Malin Schön, Ridlärare 1 och sport domare till FEIF:s Trainer of the Year 2020.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2021 19:14

Ni har väl inte missat att FEIF varje år väljer ut en Trainer of the Year. Kriteriet för att kunna nomineras är att kandidaterna måste finnas med på FEIF:s tränar- och instruktörslista. Alla kandidater finns på FEIF:s webbsida och medlemmarna får rösta på sin favorit.

Svenska Islandshästförbundets Utbildningssektion har för Sverige nominerat Malin Schön, Ridlärare 1 och sportdomare till FEIF:s Trainer of the Year 2020.

Röstningen pågår till den 17 januari så klicka på länken och rösta!

https://www.feif.org/education-dept/trainer-of-the-year/

Motivationen till nomineringen

Malins genuina kunskap, inkluderande förhållningssätt, smittande energi och djupa respekt för hästar och människor oberoende av ambitionsnivå och inriktning gör henne till en föredömlig instruktör och tränare. Under året har Malin via clinics, föreläsningar och sociala media spridit teoretisk och praktisk kunskap om hästars inlärning och kommunikation. Malin har visat positiva metoder för att stimulera inlärning baserat på hästens förutsättningar utifrån ett psykologiskt perspektiv och ett fysiskt uppbyggande och hållbart träningssätt.

Malin har inspirerat många hästintresserade att arbeta med alternativa positiva träningsmetoder i såväl markarbete som ridning.

 Malin Schon_Foto Sofia Pettersson

Foto Sofia Pettersson

 

Skribent: Malin Fredriksson
Epost: Adressen Gömd

 

  

 

 

Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Ridsportens hus
734 94 Strömsholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info