Hoppa till sidans innehåll

Nordic Wellness - ny samarbetspartner till SIF

26 AUG 2019 14:34
SIF är stolta över att kunna presentera att man ingått ett samarbete med Nordic Wellness. Samarbetet innebär att SIFs samtliga medlemmar att träna gratis hos Nordic Wellnes under en månad och att man som medlem får kraftig rabatt på årskort.
  • Uppdaterad: 26 AUG 2019 14:34

Svenska Islandshästförbundet (SIF) är stolta över att kunna presentera att man ingått ett samarbete med Nordic Wellness. Samarbetet innebär att Nordic Wellness välkomnar SIFs samtliga medlemmar att träna gratis hos dem under en månad samt kraftigt rabatterade årskortspriser.

– Vi ser verkligen fram emot detta samarbete. Alla som har häst eller håller på med hästar vet att man som ryttare och hästmänniska är väldigt mån om att träna sin häst för att ge hästarna bästa möjliga förutsättningar för hållbarhet och prestation. Man glömmer däremot ofta bort att det är precis lika viktigt med friskvård och träning som ryttare. Vi hoppas att vi genom detta samarbete kan underlätta för SIFs medlemmar att ta hand om sin kropp och hälsa. Vare sig det är för friskvård eller prestation, säger Malin Rydback, företagskontakt på Nordic Wellness.

Medlemserbjudandet

Du som medlem är välkommen att provträna gratis tillsammans med en vän/familjemedlem under en månad. Hämta dessa månadskort i receptionen på ditt närmsta Nordic Wellness gym och hänvisa till SIF.
Under denna provträningsmånad har man som SIFs medlem möjlighet att köpa årskortet Sverige+ som gäller på samtliga klubbar (över 200 st) i landet för 2.999 kr (ord pris 5.998 kr).

Efter denna månad går erbjudandet över till ett ordinarie erbjudande och då betalar du 3.999 kr för detta årskort.

UNGDOMAR 11-17 år erbjuds köpa årskort för 1.500 kr (ord pris 2.998 kr).

SENIORER från 65 år erbjuds köpa årskort för 1.500 kr (ord pris 2.998 kr).

För mer information och detaljer om erbjudandet läs pdf här:
Nordic Wellness SIF-erbjudande

Samarbetet handlar till en början om det rabatterade erbjudandet som finns fram till 31 augusti 2020 men både Nordic Wellness och SIF arbetar aktivt för att hitta andra typer av samarbeten och aktiviteter som gynnar SIFs medlemmar i framtiden.

– Vi är otroligt glada för att Nordic Wellness ger oss möjligheten att erbjuda denna hälsosamma medlemsförmån till SIFs samtliga medlemmar oavsett vilket träningsnivå man är på som tävlings- eller fritidsryttare. Att vi kan erbjuda en medlemsförmån som hjälper våra medlemmar att träna sig själva och tänka på sin egen friskvård, inte bara sin hästs, känns väldigt bra, säger Malin Fredriksson, kommunikation och sponsring Svenska Islandshästförbundet.

Om Nordic Wellness

Nordic Wellness grundades 1997 och är en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med 215 gym i Sverige. Detta ger dem unika möjligheter att ständigt utveckla sina klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet och personal. För Nordic Wellness är det viktigt att alla ska känna sig hemma.
erbjudande NW

Skribent: Malin Fredriksson
E-post: Adressen Gömd
x

 

  

 

xxx Foto_höstmötePostadress:
Svenska Islandshästförbundet
Alsnögatan 11
116 42 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info