Hoppa till sidans innehåll

Uhip skriver nytt avtal med Svenska Islandshästförbundet

09 APR 2021 09:50
Svenska Islandshästförbundet och svenska klädföretaget Uhip har tecknat ett nytt avtal där Uhip går in som sponsor för svenska islandshästlandslaget och samarbetspartner med Svenska Islandshästförbundet.
  • Skapad: 09 APR 2021 09:50

­– Vi är så glada över detta samarbete. Uhip är ett svenskt varumärke med produkter av hög kvalité för ett aktivt hästliv, vilket vi tycker är en perfekt matchning med vårt landslag och våra medlemmar. Uhip är redan väldigt populära bland islandshästryttare så vi ser verkligen fram emot detta samarbete, säger Anna Ryberg ordförande Svenska Islandhästförbundet.

Förutom att Uhip kommer sponsra islandshästlandslaget med kläder under 2021 så kommer även medlemmarna i SIF få 10% rabatt på Uhips sortiment på uhip.se fram tills den 31 december 2021.

– Islandshästryttarna är aktiva ryttare som spenderar en stor mängd av sin tid utomhus, oavsett väder. Det ställer höga krav på kläderna och det är något som vi på Uhip brinner för. Vi är oerhört glada över detta samarbete och ser fram emot ett framgångsrikt år tillsammans med islandshästlandslaget och SIF under 2021, säger Linda Janke, Marknad- och försäljningsansvarig på Uhip.

Skribent: Malin Fredriksson
E-post: Adressen Gömd
x

 

  

 

xxx Foto_höstmötePostadress:
Svenska Islandshästförbundet
Alsnögatan 11
116 42 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info