Hoppa till sidans innehåll

Samarbete med Vethem ger SIFs medlemmar 10% rabatt på veterinärtjänst

19 AUG 2019 09:30
Vi är mycket glada över att kunna presentera Vethem som ny samarbetspartner med Svenska Islandshästförbundet (SIF). Samarbetet mellan Vethem och Svenska Islandshästförbundet innebär att alla SIF's medlemmar får 10% rabatt på djursjukvård för sina hä
  • Uppdaterad: 16 AUG 2019 17:05

Vethem erbjuder även 10% rabatt på beteenderådgivning för hundar till alla SIFs medlemmar. Deras beteenderådgivare kommer från organisationen Glada Jyckar och är bland de bästa i landet.

– Det känns fantastiskt roligt att inleda ett samarbete med Svenska Islandshästförbundet då vi har ambitionen att göra djursjukvården mer lättillgänglig runt om i landet. Via detta samarbete kommer vi nå ut till ännu fler hästägare och därmed kunna erbjuda snabb och smidig veterinärrådgivning, bara ett videosamtal bort. SIF gör en viktig insats för alla islandshästar och dess ägare i Sverige och vi är väldigt glada att få vara med och bidra till detta. Hidayet Tercan, VD på Vethem.

Tjänsten innebär att du med bara några få klick kan boka en tid med en erfaren veterinär eller beteenderådgivare hos Vethem.

– Vi ser verkligen fram emot detta samarbete med Vethem. Detta är något som gynnar alla våra medlemmar oavsett var man bor i Sverige, om man håller på med avel, är tävlings- eller fritidsryttare. Våra medlemmar kommer lätt kunna boka en tid och få hjälp till rabatterat pris, säger Malin Fredriksson, kommunikation och sponsring på Svenska Islandshästförbundet (SIF).

SIFs medlemmar får även tillgång till fler rabatter via Vethems samarbetspartners, däribland 10% rabatt på Vidilab/Kollamasken, 15% rabatt på Apotea, och 15% rabatt på Widforss.se.

Alla SIFs medlemmar kommer att få ett mail skickat till sig under vecka 34-35 med de rabattkoder man ska ange när man använder Vethems tjänster.

Om Vethem
Vethem är en rådgivande digital veterinärtjänst. Med Vethem kan du enkelt träffa erfarna och legitimerade veterinärer via videosamtal. De säkerställer att du alltid har tillgång till trygg och effektiv vård för ditt husdjur – oavsett var du befinner dig.

Läs mer på: https://www.vethem.se/

Skribent: Malin Fredriksson
E-post: Adressen Gömd
x

 

  

 

xxx Foto_höstmötePostadress:
Svenska Islandshästförbundet
Alsnögatan 11
116 42 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info