Hoppa till sidans innehåll

SIFs Riksmöte – Covid-19 – Uppdatering 2020-03-15

15 MAR 2020 18:28
Med anledning av den förhöjda risken för smittspridning av Covid-19 har vi fattat beslut om att inte genomföra riksmötet på plats i Bromma den 28 mars 2020.
  • Skapad: 15 MAR 2020 18:28

Beslutet grundar sig på såväl de allmänna samhällsrekommendationerna om att undvika större folksamlingar, som på en tydlig signal från våra lokalföreningar om att inte genomföra ett fysiskt årsmöte just nu.

En uppfattning som styrelsen delar till fullo!

En arbetsgrupp bestående av Ingemar Tapper, Gunilla Lindgren, Gunn-Marie Karlsson, Göran Fernsund, Malin Fredriksson och Anna Ryberg har arbetat för att hitta ett alternativt sätt att genomföra årsmötet. Den situation vi befinner oss i är att betrakta som extraordinär men vi vill ändå genomföra årsmötet nu eftersom nya styrelser ska väljas, ansvarsfrihet för 2019 behöver ges till den gamla styrelsen, verksamhetsplan och budget för innevarande år måste beslutas o.s.v.

Arbetsgruppen föreslår således att de beslut som behöver fattas för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet under 2020, fattas genom en digital metod. Information om hur detta kommer att gå till har idag mailats ut till samtliga lokalföreningsordföranden och lagts ut i ordförandegruppen på Facebook. Om du är ordförande i en lokalförening och inte har tagit del av densamma, vänligen kontakta This is a mailto link eller This is a mailto link så skickar vi den till dig omgående.

Med vänlig hälsning

SIFs styrelse och arbetsgruppen genom Anna Ryberg

Skribent: Malin Fredriksson
E-post: Adressen Gömd
x

 

  

 

xxx Foto_höstmötePostadress:
Svenska Islandshästförbundet
Alsnögatan 11
116 42 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info