Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen till SIHS

03 NOV 2021 11:08
  • Skapad: 03 NOV 2021 11:08

Ungdomssektionen till SIHS!
Lördag 27/11, Friends Arena

Efter tidigare års succéträffar på Friends Arena under Stockholm International Horse Show har Ungdomssektionen återigen planerat in en händelserik dag för alla SIFs ungdomar (upp tom 26 år).

Vi börjar med lunch för att sedan lyssna på en föreläsning av etologen Petra Andersson om det breda, men alltid lika viktiga, ämnet hästvälfärd. Dagen till ära har vi två elitryttare med oss, Kristján “Stjáni” Magnússon och Jamila Berg, som gladeligen delar med sig av sina erfarenheter om ämnet!

Efter föreläsningen med tillhörande diskussioner och reflektioner tittar vi gemensamt på familjematinén inne i arenan. Har du inte redan biljetter bjuder Ungdomssektionen på biljetter till eftermiddagen.

12.00 Lunch

13.00 Föreläsning med Petra Andersson

14.00 Diskussion om hästvälfärd med Petra, Stjáni och Jamila

15.00 Familjematiné

Vi ses väl där?

Anmälan via forms senast 14/11: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=RFaVmd3Fr0OVUFvzUs_WUEpjxO3btblEjKKvAG-NGQRUM1dGRjFNV0o2NTNaVzlEUlc2WUdOTUNRRC4u

Observera att eventet är gratis för dig som är ungdom i SIF men anmälan är bindande.

Välkommen med din anmälan!
SIFs Ungdomssektion
 

Föreläsningen sker inom ramen för Hästnäringens Ungdomssatsning (HUS) som finansieras via medel från Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS). Under 2021 har HNS avsatt närmare fem miljoner kronor för ungdomsprojekt inom ridsport, trav, galopp, avel, islands- och brukshästar. HNS är en paraplyorganisation inom hästsektorn och finansieras genom ett avtal mellan staten och Svensk Travsport samt Svensk Galopp.
Läs mer om HNS på www.hastnaringen.se

Skribent: Lisa Teverud
E-post: Adressen Gömd
x

 

  

 

xxx Foto_höstmötePostadress:
Svenska Islandshästförbundet
Alsnögatan 11
116 42 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info