Hoppa till sidans innehåll

Tidningen Islandshästen

25 AUG 2022 14:48
  • Skapad: 25 AUG 2022 14:48

Från och med hösten 2022 går vår egen medlemstidning Islandshästen samman med islandshästmagasinet IceHorse. Under vintern/våren har vi tillsammans med Magnus Gottfridsson och Stina Helmersson tittat på hur en samverkan mellan Islandshästen och IceHorse skulle kunna se ut, och vi har nu landat i ett samgående vilket känns otroligt spännande.

I oktober 2022 kommer våra medlemmar att få sitt första nummer av Islandshästen/IceHorse i sin brevlåda. Innehållsmässigt så kommer det fortsätta vara ett brett islandshästmagasin och de kommer få det två gånger per år, vår och höst.

Som komplement till Islandshästen/IceHorse kommer våra medlemmar att få två digitala ”medlemsblad” per år (8-10 sidor) som i huvudsak innehåller information om förbundets verksamhet (tävling, ungdom, utbildning, avel och fritid) samt om vad som är på gång inom FEIF och Nordic Icelandic Horse Collaboration (NIHC). Medlemsbladet kommer att mejlas ut till alla medlemmar.

Vi är alla superglada över denna möjlighet att gå samman med IceHorse och hoppas att ni blir lika entusiastiska som vi är över detta!

Skribent: Jannike Moström
E-post: Adressen Gömd




x

 

  

 

xxx



 Foto_höstmöte



Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Alsnögatan 11
116 42 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info