Gå till innehåll
Evenemang
Evenemang

Stallinformation

Information om stallarna under SM

Incheckning till stallar
Tisdag 4 juli kl 12:00 - 21:30


Övriga tävlingsdagar
In- och utcheckning mellan kl. 07:15 - 21:30

Någon incheckning utanför dessa tider kommer inte att ske. Vid incheckningen i stallarna vill vi ha en ryttarförsäkran (innan en sådan lämnats får inte hästarna lastas av), resterande incheckning sker i Ryttarservice. 

Det är fri placering i stallarna, och det finns inte möjlighet att förboka boxar. Vi kommer tillhandahålla boxskyltar som ni får vid incheckningen till stallarna. Ni ansvarar själva för att märka upp boxarna med hästens namn, och telefonnummer till en kontaktperson som går att nå under tävlingsdagarna. Detta för att vi ska kunna få tag på någon fort om det skulle vara så att hästen till exempel inte mår bra, eller har skadat sig.

Det finns möjlighet att bygga egna hagar på anvisad plats med eget material. Alla hästar måste vara inne i stallarna för kvällen senast kl 21:00, inga hästar får vara ute i hage nattetid. Se till att det även finns kontaktinformation till er på hästens hage, för att vi ska kunna nå er om något går fel. 

Hö kan köpas på plats – Meetingpris 250 kr

Under tävlingarna finns det möjlighet att köpa fodring och slutmockning av boxen av Dyggur Ungdom. Det är ett fint tillskott till verksamheten i föreningen, och brukar vara en uppskattad service för er ryttare. Fodring sker kl. 6:45 på morgonen, och kl. 21:30 på kvällen. Foderpåsar ska vara tydligt framställda vid hästens box, eventuellt annat foder ska stå uppe på i hink/bytta, så att det blir tydligt för oss vad ni vill att hästen ska få att äta. Om ni ställer fram en fylld vattenkanna eller hink så kan vi även fylla på hästens vatten. Dessa tjänster går att köpa med Swish av personal i stallarna. 

Tänk på när ni möter oss att vi alla jobbar ideellt, och gör detta på vår fritid. Vi gör så gott vi kan för att serva er under tävlingsdagarna, men kan naturligtvis inte ha dygnet runt-jour eller göra olika speciallösningar. Det har vi helt enkelt inte resurser för. Håll de tider vi meddelat här, och bemöt våra ungdomar på ett schysst sätt. 

Kontaktperson stallar: Elin Stockberg Larsson 0768-11 81 14 eller estockberg@gmail.com (gärna sms om det inte är brådskande frågor). 

En bild

Publicerad: 2023-06-26

Senast uppdaterad: 2023-06-26

Författare: Malin Fredriksson

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se