Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Fritidssektionen

Vilka är Fritidssektionen?

Hela sektionen kan nås på en gång genom mailen fritid@icelandichorse.se.

Johan Andersson
, Orka Islandshästsällskap
Ickeridande person som halkade in i islandshästvärlden på ett bananskal, men en föreningsmänniska i grund och botten. Har alltid varit aktiv i både basket- och skytteföreningar.

Utöver föreningslivet är ett annat intresse de renrasiga Islandshöns som vi föder upp och sedan i sommras gjorde även walliska svartnosfår och vår isländska fårhund sin entré på Skattegården.

Hemma har vi tre ston, Ösp från Blåsbotorpet, Fela från Skarpvärn och Pila frá Fitjamyri. Jobbar till vardags i yrkesbutik och säljer kläder och verktyg bla.
Kontakt: johan.andersson@icelandichorse.se

Johanna Brobäck, Bjarg
Energisk och driven smålänning med passion för hästar och hälsa. Håller i ryttaryoga samt naturridning. Har en flock på sju islandshästar och en miniappaloosa.

Maria Ljung, Kraftur
Jämtlänning i grunden men huserar nu i Västernorrland med våra två islandshästar Kolfaxi och Otur. Tycker det är kul med kurser och tävling men inte minst att få energi av hästarna och naturen, det ger så otroligt mycket.

Erik Sporrong, Freyfaxi
49-årig upplänning som hittat hästlivet i vuxen ålder. Lycklig ägare av två islandshästar. Rider mest i skog och mark men gillar också att gå kurser och tävla lite ibland.
Kontakt: erik.sporrong@telia.com

Lisa Tapper, Dyggur
Inbiten hästgalning, skogsmulle och östgöte som har turen att få hitta på roliga saker med ett gäng fantastiska hästar, två islandshästar och tre shetlandsponnyer. Jag går gärna på kurser och utvecklar min kunskap och sätt att träna, men glömmer att andas om jag intar en tävlingsbana...
Kontakt: cascordina@hotmail.com

Anette “Nettan” Wallin, Kraftur och Gneisti
Rödhårig frissa bosatt vid Sveriges geografiska mittpunkt med skäggig man, hund och 4st islandshästar i olika åldrar. Tillhör både Kraftur och Gneisti. Älskar att träna häst ute i naturen men hamnar ibland på tävlingsbanan.

Det är inte på något sätt fixt och färdigt med detta, utan känner du att du vill vara med så hör av dig!

Publicerad: 2022-12-30

Senast uppdaterad: 2024-03-18

Författare: Malin Fredriksson

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583