Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Tillträde till stallområdet SM 2024 - justering

Med anledning av att informationen om hur reglerna för tillträde till stallområdet kommer att tillämpas fr o m i år inte varit tillräckligt tydlig, och dessutom medför svårigheter för ryttare med små barn, gör vi följande justering:

  • Små barn får vistas på stallområdet tillsammans med ansvarig vuxen som innehar ryttar- eller hästskötarband. Ryttaren har ett strikt ansvar för sitt barns säkerhet och kommer vid incheckningen få ange att hen kommer ha med sig ett barn in på stallområdet varpå barnet erhåller ett särskilt band.
  • Enbart ryttare och hästskötare får vistas i stallarna. Stallet ska vara en så lugn miljö som möjligt för såväl hästar som ryttare.
  • Ett särskilt tält kommer att finnas tillgängligt på stallområdet för ryttare med små barn där man kan vistas tillsammans med sitt barn i de fall då man inte önskar vara på publikområdet.
  • Vi uppmanar samtliga att hålla gångarna i stallarna så öppna och rena som möjligt, dvs hålla ordning på och ha så få saker som möjligt i själva stallgången. Detta för att undvika eventuella olyckor och för att det ska vara enkelt att ta sig ut ur stallarna vid händelse av brand eller dylikt.

Vi hälsar alla varmt välkomna till sport-SM 2024!

/Lena Andersson tävlingsledare SM samt Ingemar Tapper förbundsordförande

Text

Publicerad: 2024-06-21

Senast uppdaterad: 2024-06-21

Författare: Jannike Moström

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583