Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Vi välkomnar VIDA Stallströ

VIDA Stallströ är exklusiv leverantör av spån till årens mästerskap. Självklart vill de även erbjuda en rabatt till våra medlemmar, som får 10% på deras produkter i deras webbshop. Rabattkoden kom ut i nyhetsbrevet för juni.

Strö och pellets av högsta kvalitet,
hem till dig från hjärtat av Småland

I Hok i hjärtat av Småland, tar Vida vara på kutterspån från deras sågverk och förädlar det till strö och pellets av högsta kvalitet. Vidas ströprodukter är välkända för sin låga dammhalt och höga absorptionsförmåga, vilket gör dem omtyckta av både människor och djur. Du beställer enkelt och smidigt via telefon eller webshop och får allt direkt levererat med Vidas egna lastbilar.

Vida stallströ och ströpellets - mindre damm, mer stallglädje

Vida var först ut i Sverige med dammreducering av ströprodukter, vilket snabbt gjorde dem mycket populära bland både hästar och hästägare runt om i Sverige. Flera av landets mest berömda ryttare och stall väljer Vida - och resultaten har inte låtit vänta på sig. Idag används våra produkter i stall med både OS-hästar och travchampions. Men också av kvalitetsmedvetna hästägare med mindre stall.

Leverans i rätt tid, till den plats du själv väljer

Vida har egna lastbilar som är utrustade med en påhängstruck. Det gör att Vida kan ställa din beställning precis där du vill ha den och du slipper kånka runt på lösa säckar. Deras chaufförer är vana vid att smidigt hantera olika önskemål från hästägare, lantbrukare och privatpersoner. Du aviseras också i god tid innan leveransen, så att du kan vara på plats om du vill.


En häst står i en skog med VIDA stallströ-produkter.

Publicerad: 2024-07-01

Senast uppdaterad: 2024-06-27

Författare: Lisa Komét

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583