Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Återstartstöd

Möjlighet för lokalföreningar att söka bidrag (återstartsstöd 3) för samverkan med privata aktörer (ridskolor/turridningsverksamhet osv) – förlängd ansökningsperiod och tillägg: riktade medlemsvärvningsaktiviteter

Svenska Islandshästförbundet har beviljats stöd från Riksidrottsförbundet för att bland annat få igång åter- och nyrekrytering av medlemmar efter pandemin. Delar av detta stöd vill vi använda för att uppmuntra och stödja samverkan mellan lokalföreningar och privata aktörer med målsättningen att fler som rider islandshäst ska bli medlemmar i lokalföreningarna.

Här är länk till mer information:
Möjlighet att söka bidrag för medlemsrekrytering Pdf, 106.7 kB.

Möjlighet för lokalföreningar och distrikt att söka bidrag för uppstart av tävlingsverksamhet!

Svenska Islandshästförbundet har beviljats stöd från Riksidrottsförbundet (så kallat återstartsstöd) för att få i gång vår tävlingsverksamhet igen efter pandemin. En del av återstartsstödet kommer vi att använda för att stödja tävlingsverksamheten i våra distrikt och lokalföreningar med särskilt fokus på aktörer som ännu inte har så stor erfarenhet av att arrangera officiella tävlingar. Genom denna satsning hoppas vi att ännu fler islandshästryttare får möjlighet och tar chansen att tävla, oavsett var i landet man bor.

Här är länk till mer information:
Möjlighet att söka bidrag till tävlingar Pdf, 97 kB.

Text

En bild

Publicerad: 2023-02-16

Senast uppdaterad: 2023-02-16

Författare: Malin Fredriksson

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se