Hoppa till sidans innehåll

Stallinformation


Endast ryttare, hästskötare och funktionärer kan vara på området.


Incheckning Stallar
När man anländer och ska checka in får man själv välja en ledig box till sin häst. Av personalen i stallarna får man en skylt att sätta upp på boxdörren, där det ska finnas information om häst och ryttare, och kontaktuppgifter till den som under tävlingarna är ansvarig för hästen. Urlastning av hästar och annat sker så snabbt som möjligt för att bereda plats för nästa hästekipage. Därefter parkerar man transporten på anvisad plats. Glöm inte ryttarförsäkran.


Strö till box
Det ingår 1 bal spån/box. Om man behöver ha fler så finns det att köpa för 100 kr/bal. Man köper bal av personal i ryttarservice.

Dyggur Youths ungdomar erbjuder i år slutmockning av er box vid avfärd för 250 kronor/box. Pengarna går oavkortat till lokalklubbens ungdomsverksamhet. Ni anmäler detta, och betalar via swish, vid incheckning.


Foder
Det kommer finnas hösilage att köpa på tävlingsplatsen Meetingpris på hösilaget är 200kr och betalas i ryttarservice. 


Foderhjälp
Dyggur Youths ungdomar erbjuder i år fodring av er häst morgon (ca 7:00) och kväll (ca 21:00) för 250 kronor för hela helgen (onsdag kväll till och med söndag morgon). Vill ni ha fodringshjälp så kryssa i på boxskylten vilka tillfällen som är aktuella (har ni inte kryssat i så fodrar vi inte). Ställ fram påsar med hö på ett tydligt sätt. Vill ni att vi ska ge kraftfoder, så ställ kraftfoderhinken i höpåsen tillsammans med höet. Vi kan även kolla till vattnet hos er häst. Om ni vill att vi skall fylla på vatten ställ en hink eller vattenkanna med vatten utanför boxen.


Hagar
Man har med sig eget hagmaterial och kan bygga den på anvisat område. Hagen skall max vara 4x4 m stor, den kan vara större om ni har fler hästar som går i samma hage. Betesmarken kommer att vara uppdelad på er som har box och de som endast kommer med häst över dagen.


Utcheckning stallar
När man lämnar ska boxen vara utmockad och tömd på spån, antingen gör man detta själv eller så beställer man slutmockning, se info ovan. Om man lämnar sin box omockad kommer man att faktureras 1500 kr.

Vid utcheckning ska skylten lämnas kvar på boxdörren, detta städar stallpersonalen undan efter tävlingarnas slut. Detta är viktigt för att inte boxar ska användas av olika hästar under helgen om någon kommer sent, och någon annan i sin tur åkt hem tidigt.

OBS! Inga hästar får gå ute i hagarna efter klockan 22.00 Pga säkerhetsskäl.

Vi har bemanning med funktionärer från 07.00 tills efter tävlingarnas slut.

 

Om man har frågor angående stallarna kan ni maila (helst mail!) eller ringa till stallansvarig:

Elin Stockberg Larsson
This is a mailto link
0768-11 81 14

Uppdaterad: 23 AUG 2019 15:06 Skribent: Malin Fredriksson
E-post: Adressen Gömd

 Våra huvudsponsorer

 

Agria logo

 

              Bemer logga

    

Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Alsnögatan 11
116 42 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info