Hoppa till sidans innehåll

Funktionärsanmälan


funktionärer

Nu laddar vi upp för GK-SM!

SM-gruppen söker nu funktionärer till GK-SM för islandshästar som går av stapeln på Himmelstalund i Norrköping den 9-11 september 2022. Vi söker ca 45 personer som vill dela den här upplevelsen med oss. Du anmäler dig via länken som finns längre ner på sidan.

Att jobba som funktionär ger en unik inblick i hur man arrangerar ett stort mästerskap och en fantastisk möjlighet att träffa nya människor, lära sig nya saker och få uppleva tävlingarna på riktigt nära håll.

Förutom allt roligt som nämns ovan finns det en extra bonus, precis som under 2019 års SM kan man att bidra till sin förenings kassa om man arbetar som funktionär under SM. Detta eftersom SIF har beslutat att de föreningar som har funktionärer på plats får en del av vinsten om Sport-SM går med vinst.

I år är vi mycket glada över att kunna erbjuda en gratis funktionärscamping vid sidan av banområdet, där det kommer att finnas plats för era husvagnar, husbilar eller tält. Det kommer att finnas tillgång till både el och duschar.

Varje dag du jobbar som funktionär får du:

  • Gratis boende på vår egna funktionärscamping, inkl el (kvällstid) och tillgång till duschar i Rackethallen tvärs över gatan. Medtag egen husvagn, husbil eller tält. 
  • Frukost och lunch som serveras i vårt egna funktionärstält inne på området.
  • Tillgång till hela tävlingsområdet (utom stallarna) de dagar du arbetar.
  • Supersnygga funktionärskläder!
  • Ett härligt gäng att dela dina glada SM-dagar med!

Tisdag och onsdag är byggdagar då vi sätter upp våra fasta strukturer på området.
Torsdag till söndag pågår tävlingarna.
Sista måndagen plockar vi undan och magasinerar alla våra saker inför nästa SM.

Intresseanmälan är öppen fram till 21 augusti, därefter görs ett urval och information går ut via mail till alla som skickat in en anmälan. All information om arbetsområden finns i anmälningsformuläret som du når via länken:

Har du frågor?
Maila funktionärsansvarig Jenny på This is a mailto link eller leta rätt på Jenny Werneholm på Facebook och skicka ett meddelande via Messenger.

Vi ses på GK-SM!

Här anmäler du dig: Funktionärsanmälan

 Våra huvudsponsorer

 

Agria logo

 

              Bemer logga

    

Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Alsnögatan 11
116 42 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info