Islandshäst SM
Hoppa till sidans innehåll

Sport-SM 2021

 

Välkommen till Sport-SM i Norrköping 5-8 augusti 2021

Jack
 

Äntligen kan vi hälsa välkomna till Sport-SM!

Vi ser verkligen fram emot fyra härliga dagar fyllda med SM-tävlingar.


Det är tyvärr ett ovanligt år och ovanliga omständigheter men vi är otroligt glada att vi kan arrangera våra två SM. 

 
Med tanke på att vi nu vet att vi bara kommer kunna ha 600 i publik under Sport-SM, på grund av restriktionerna, har det bestämts att det känns viktigt att ekipagen får förköpsmöjlighet till två biljetter. Detta för att deras anhöriga ska kunna se dem tävla. Under dagen den 27 juli kommer de biljetter som inte är sålda på förköp att släppas till allmänheten.

Glöm inte att det krävs biljetter även för barn i år!
 
RYTTARE måste tänka på att man inte kan ta in anhöriga i stallarna där får ENDAST ryttare, hästskötare och funktionärer vara. Ryttare och hästskötare kommer att ha en egen läktare vid banan inne på sitt område, de kommer alltså INTE kunna gå in på publikområdet. OM man vill träffa anhöriga som sitter i publiken så får man tyvärr göra det utanför tävlingsområdet. Detta gäller alla! 
 
De ryttare som redan anmält sig till Sport-SM kommer få ett mail kring förköp av biljett under vecka 29. De ryttare som anmäler sig från och med den 19 juli köper sina publikbiljetter till anhöriga samtidigt som de anmäler sig, det gäller fram tills efteranmälans sista dag den 25 juli.

Den 27 juli kommer vi att släppa de biljetter som eventuellt finns kvar, det vill säga även de förköpsbiljetter som är över om ryttare inte köpt dem till anhöriga. Det kommer i så fall ske på Billeto.se

Dessa åtgärder är för att kunna säkerställa de regler som krävs av oss, försöka undvika trängsel på området och hålla ett pandemisäkert SM.

Vi ser verkligen fram emot att äntligen få arrangera ett Sport-SM igen!Årets huvudsponsorer för Sport-SM  2021

 

Agria logo

 

Bemer logga