Stallinformation - Svenska Islandshästförbundet
Hoppa till sidans innehåll

Stallinformation


I år är det tyvärr strikta regler kring vem som får vistas på stallområdet pga pandemin.

Endast ryttare, hästskötare och funktionärer kan vara på området. Enda undantaget är spädbarn upp till 1 år. Övriga familjemedlemmar eller anhöriga får köpa publikbiljett eller vistas utanför tävlingsområdet.


Incheckning Stallar

När man anländer och ska checka in får man veta i vilken stallbyggnad och/vilka boxar man har till förfogande. Urlastning av hästar och annat sker så snabbt som möjligt för att bereda plats för nästa hästekipage. Därefter parkerar man transporten på anvisad plats. Glöm inte ryttarförsäkran.


Strö till box

Det ingår 1 bal spån/box. Om man behöver ha fler så finns det att köpa för 100 kr/bal. Det är bara att säga till stallpersonalen så fixar dom det.
Vi erbjuder även fodring morgon mellan 06.00-07.00


Foder

Det kommer finnas torrt hösilage att köpa på tävlingsplatsen Meetingpris på hösilaget är 150kr och betalas när du checkar in.


Foderhjälp

Vill ni ha fodringshjälp så kryssa i på boxskylten vilka tillfällen som är aktuella (har ni inte kryssat i så fodrar vi inte). Ställ fram påsar med hö. Vill ni att vi ska ge kraftfoder, så ställ kraftfoderhinken i hö påsen tillsammans med höet. Vi kan även kolla till vattnet hos er häst. Om ni vill att vi skall fylla på vatten ställ en hink med vatten utanför boxen.

 

Hagar

Man har med sig eget hagmaterial och kan bygga den på anvisat område. Hagen skall max vara 4x4 m stor, den kan vara större om ni har fler hästar som går i samma hage. Betesmarken kommer att vara uppdelad på er som har box och de som endast kommer med häst över dagen.

Hovslagare

Gisli Jonsson, 0708-42 06 06

Utcheckning Stallar

När man lämnar ska boxen vara utmockad och tömd på spån. Om man lämnar sin box omockad kommer man att faktureras 1500 kr.

OBS! Inga hästar får gå ute i hagarna efter klockan 22.00 Pga säkerhetsskäl.

Vi har bemanning med funktionärer från 06.00 tills efter tävlingarnas slut, där bor funktionär i anslutning till stallarna som finns till hands om det händer något.

Om man har frågor angående stallarna kan ni mejla eller ringa till stallansvarig

Monica Björsell 0709 – 22 59 13 eller mail fram till och med tisdag This is a mailto link.

 

Uppdaterad: 23 JUN 2019 13:51 Skribent: Malin Fredriksson
E-post: Adressen Gömd

Årets huvudsponsorer för Sport-SM  2021

 

Agria logo

 

Bemer logga