Funktionärsanmälan 2021 - Svenska Islandshästförbundet
Hoppa till sidans innehåll

Funktionärsanmälan Sport-SM 2021


Vi söker nu dig som vill vara med och driva vårt SM framåt detta speciella år. Du kommer tillsammans med alla övriga funktionärer vara en viktig kugge i maskineriet för att allt ska fungera så bra som möjligt för alla tävlande, besökare och andra som vistas på området. Det finns mängder av olika uppgifter att utföra och vi kan garantera att det finns något för alla.

Att vara funktionär är lärorikt och roligt, inte minst för att man får spendera fyra dagar tillsammans med människor från hela landet som alla delar passionen för våra islandshästar.

Sport-SM 2021 kommer, på många sätt, att se annorlunda ut mot vad vi är vana vid och det innebär förändringar även för våra funktionärer. Tidigare har man kunnat arbeta enstaka dagar eller pass, men pga att vi måste smittsäkra hela evenemanget så kommer vi försöka ha samma personer som arbetar alla fyra dagarna. Vill man bidra med en dags arbete så kan man vara med och bygga upp området någon dag under veckan innan tävlingarna börjar på torsdagen.

Inom vilka området kan man då jobba?

Vi har delat in oss i fyra huvudområden:

Sekretariat
Här jobbar du som är t ex domarsekreterare, veterinärassistent, domarvärd eller ansvarar för prisutdelningarna.

Ryttarservice/stallar
Här kan man t ex ha uppgifter som att checka in ryttare och hästar, ser till att rätt personer har access till rätt stallar och svarar på frågor från de tävlande.

Området
Detta är det största området då det inkluderar alla uppgifter som har med den fysiska platsen att göra. Här hamnar de som bland annat sköter banorna, ansvariga för läktare, entrévärdar, underhåll och renhållning, kiosk och parkering.

Funktionärer
Självklart ska våra funktionärer tas om hand och det görs i vårt funkistält där vi har vårt nav under tävlingarna. Tältet bemannas hela dagarna så att det alltid finns någon som kan svara på frågor, fixa med scheman, hålla kaffet igång och fixa med maten.

Vi kan tyvärr inte arrangera boende, men många funktionärer brukar välja att bo på Norrköpings Camping som ligger nära området.

Fyll i länken nedan för att anmäla ditt intresse som funktionär under årets Sport-SM:

https://forms.gle/riXpeisqBDS3wdZd8


Har du frågor?

Maila funktionärsansvarig Jenny Werneholm på mail:This is a mailto link

Uppdaterad: 13 JUL 2021 13:13 Skribent: Malin Fredriksson
E-post: Adressen Gömd

Årets huvudsponsorer för Sport-SM  2021

 

Agria logo

 

Bemer logga