Hoppa till sidans innehåll

Bli domare i Gæðingakeppni


Varje år genomförs domarseminarium för Gæðingakeppni-domare. Dessa seminarium hålls av Gæðingadómarfélag, GDHL, som lyder under Landssamband Hestammannafélaga, LH, som är Islands motsvarighet till SIF.

För att få döma under den kommande tävlingssäsongen måste du deltagit på ett seminarium samma säsong.
Godkända GK-domare 2016 som är bosatta i Sverige hittar Du under Dokumentbank på hemsidan

Under 2016 anordnas ett domarseminarium den 23 januari på Marma gård i Knivsta söder om Uppsala. Om du inte har möjlighet att delta är även domarseminarium som andra länder anordnar för Gæðingakeppni-domare godkända för att döma i Sverige.

Reglemente
Landssamband Hestammannafélaga, LH, har i samråd med Gæðingadómarfelag, GDLH, och International Federation of Icelandic Horse Associations, FEIF, tagit fram ett officiellt reglemente för alla Gæðingakeppni-tävlingar som hålls i världen.

Gæðingakeppni reglemente


SIF:s tävlingssektion för Gæðingakeppni har gjort en översättning och är det officiella reglementet som gäller för Gæðingakeppni-tävlingar i Sverig

Du hittar aktuell domarlista under Dokumentbank på hemsidan.

Bli domare!
Är du intresserad av att bli domare i Gæðingakeppni? Under våren kommer det att hållas utbildningar och vi vill så klart få många nya och duktiga domare?

Datum och plats är ännu inte bestämt, men om du är intresserad ska du skicka ett mail till Thorir Steindorsson, This is a mailto link eller Illugi Pálsson, This is a mailto link .

Skriv ditt namn och dina kontaktuppgifter. Skriv "Intresseanmälan domare" i ämnesraden.

Det finns inga krav på förkunskaper, men vi rekommenderar att du gått SIF:s Takt och Gångartskurs eller har motsvarande kunskaper.

Uppdaterad: 02 APR 2017 21:53 Skribent: Mari Norberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Islandshästförbundet
Ridsportens hus
734 94 Strömsholm

Kontakt:
Tel: +4622045250
E-post: svenska@icelandichor...

Se all info