Gå till innehåll
Evenemang
Evenemang

Sverigeritten

En bild

Glädje, natur och motion!

Rid, spring, cykla, gå, tömkör, lek tillsammans, kör häst-o-vagn, styrketräna både människa och häst, umgås, träna eller slappna av!

Motionera tillsammans med din häst, bli friskare och starkare, inspireras och ha kul! Häng med på Sverigeritten 2024 som pågår mellan 1 februari till 30 september.

Så här går det till:

Alla kilometer du rör dig med din häst kan du registrera. Alla typer av aktiviteter räknas så länge det är en häst med vid tillfället.
Är ni ett gäng som promenerar, cyklar, springer eller går med minst en häst så kan alltså alla som är medlemmar i en SIF-ansluten lokalförening registrera in sin sträcka.

För att skicka in dina kilometer behöver du ha ditt medlemsnummer/idrottonline-ID. Du behöver även ha mätt dina turer/aktiviteter med någon typ av mätverktyg, tex en app eller klocka så du vet hur många kilometer du ska skicka in.

Man får jättegärna skicka in flera turer/aktiviteter på en gång, tex sammanställning över en vecka eller en månad, men man får såklart skicka in efter varje tur/aktivitet också om man vill.

Nytt för i år är att man endast kan registrera en deltagare i taget, så är ni ett gäng eller om lokalföreningen anordnar en ritt så behöver alla deltagare registreras var för sig.

Det är viktigt att spara turerna/aktiviteterna så du ej raderar dem från ditt valda mätverktyg. Registratorn kan ta stickprov och maila ut en förfrågan om att skicka skärmdumpar för att visa upp dina kilometer en viss dag eller vecka.

För mer information och registrering se:

Sverigerittens Facebooksida Länk till annan webbplats.

Formulär för registrering Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-01-26

Senast uppdaterad: 2024-03-21

Författare: Malin Fredriksson

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583