Gå till innehåll
Evenemang
Evenemang

Funktionärer

Årets roligaste Gæðingatävling!

Nu söker vi funktionärer till GKSM för islandshästar som går av stapeln på Himmelstalund i Norrköping den 29 augusti-1 september 2024. Vi söker nu ca 40 personer som vill dela den här upplevelsen med oss. Information om hur du anmäler dig hittar du längst ner på sidan.

Att jobba som funktionär ger en unik inblick i hur man arrangerar ett stort mästerskap och en fantastisk möjlighet att träffa nya människor, lära sig nya saker och få uppleva tävlingarna på riktigt nära håll.

Förutom allt roligt som nämns ovan finns det en extra bonus, precis som de senaste SM-tävlingarna kan man att bidra till sin förenings kassa om man arbetar som funktionär under SM. Detta eftersom SIF har beslutat att de föreningar som har funktionärer på plats får en del av vinsten om SM går med vinst.

I år är vi mycket glada över att kunna erbjuda en gratis funktionärscamping vid sidan av banområdet, där det kommer att finnas plats för era husvagnar, husbilar eller tält. Det kommer att finnas tillgång till både el och duschar.

Varje dag du jobbar som funktionär får du:

  • Gratis boende på vår egna funktionärscamping, inkl el på kvällstid och tillgång till duschar. Medtag egen husvagn, husbil eller tält.
  • Frukost och lunch som serveras inne på området.
  • Tillgång till hela tävlingsområdet, utom stallarna. Även tillgång vid lediga dagar, detta baseras dock på antal arbetade dagar.
  • Supersnygga funktionärskläder!
  • Ett härligt gäng att dela dina glada SM-dagar med!

Inom vilka området kan man då jobba?

Vi har delat in oss i tre huvudområden:

Sekretariatet
Här jobbar du som är t ex domarsekreterare, veterinärassistent, domarvärd eller ansvarar för prisutdelningarna.

Tävlingsområdet
Detta är det största området då det inkluderar alla uppgifter som har med den fysiska platsen att göra. Här hamnar de som bland annat sköter banorna, ansvariga för läktare, underhåll och renhållning, och parkering.

Övriga funktionärer
Här finns en mängd olika uppgifter! Man kan bemanna någon av våra entréer, vara publikvärd, sitta grindvakt vid banan, lösa av andra funktionärer som behöver en paus eller springa alla möjliga ärenden. Här kan vad som helst dyka upp! Så gillar du variation och kan tänka snabbt så är det här området för dig.

Vi kommer försöka tillmötesgå allas önskemål om arbetsområde men kan inte garantera att det blir önskad plats.

Intresserad av att vara funktionär?
Intresseanmälan klicka här: Länk till annan webbplats.

Har du frågor?
Maila SM-gruppen på smgruppen@icelandichorse.se

Vi ses på GK-SM!

En bild

Publicerad: 2023-07-26

Senast uppdaterad: 2024-07-12

Författare: Malin Fredriksson

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583