Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Dags att nominera er eldsjäl, ambassadör och lokalförening!

Vem blir årets eldsjäl, årets ambassadör och årets lokalförening?

SIFs förbundsstyrelse beslutade 2020 om att instifta tre nya priser som kommer att delas ut årligen i samband med höstkonferensen. Kategorierna är följande:

  1. Årets eldsjäl
  2. Årets ambassadör
  3. Årets lokalförening

Förbundsstyrelsen beslutar om vem som, utifrån uppsatta kriterier, erhåller respektive pris. Alla som är medlemmar i SIF är välkomna att nominera kandidater till de olika kategorierna.

Kriterierna som styrelsen kommer att beakta vid beslut om pristagare är:

Årets eldsjäl
Priset delas ut till en person som gjort en extraordinär insats under året för sin lokalförening. Personen har utmärkt sig positivt genom sitt stora engagemang och betydande arbetsinsats i lokalföreningen. Personens arbetsinsats har bidragit till att föreningen utvecklas och att fler vill vara med. Årets Eldsjäl kan inte vara anställd eller på annat sätt avlönad för sitt uppdrag i SIF eller lokalföreningen.

Årets ambassadör
Priset delas ut till en person som gjort en extraordinär insats under året för Svenska Islandshästförbundet. Personen har genom en eller flera aktiviteter under året synliggjort islandshästen och/eller förbundet på mycket positivt sätt. Detta har resulterat i att islandshästens anseende stärkts och kännedomen ökat. Årets Ambassadör kan inte vara anställd eller på annat sätt avlönad för sitt uppdrag i SIF eller i en lokalförening.

Årets lokalförening
Priset, som är ett vandringspris, delas ut till den lokalförening som under året på ett positivt sätt utmärkt sig bland annat genom sin förmåga att skapa en öppen atmosfär med inkluderande aktiviteter, trivsel och samhörighet. Föreningen präglas av sin vilja att utvecklas och har ett gott samarbete med andra lokalföreningar, sektioner, externa aktörer osv.

Nomineringarna, som skrivs på bifogad blankett, skickas till svenska@icelandichorse.se senast 5 oktober 2023.

Klicka här för att komma till Nomineringsblanketten. Word, 55.3 kB.

Publicerad: 2023-09-12

Senast uppdaterad: 2023-09-12

Författare: Jenny Werneholm

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583