Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Detta är Svenska Islandshästförbundet

Välkommen till Svenska Islandshästförbundet!

SIF har till största uppgift att varje dag arbeta för att upprätthålla sin position som ett av världens främsta förbund sett till kvalitet, bredd på verksamheten, sportsliga framgångar, hästar och hästhållning. Att fortsatt arbeta för en avel som bevarar och stärker islandshästens särskilda egenskaper.

SIF är en del av häst- och idrottsfamiljen i Sverige som främjar och präglas av demokrati, delaktighet och öppenhet. Verksamheten ska drivas av och förmedla stort engagemang, hög kompetens, skickligt ledarskap, miljömedvetenhet, ansvarstagande och god ekonomi. SIF ska vara det självklara valet för frågor och intressen som rör alla islandshästvänner.

Vi rider islandshäst och organiserar oss i föreningar för att ha roligt, idrotta, må bra och utvecklas tillsammans med hästen under hela livet.

Svenska Islandshästförbundet är en medlemsorganisation som består av drygt 8000 medlemmar fördelade på cirka 70 lokalföreningar i hela landet. Vårt högsta beslutande organ är riksmötet som årligen väljer en förbundsstyrelse som leder den nationella verksamheten mellan årsmötena.

Välkommen till oss!

Publicerad: 2022-02-23

Senast uppdaterad: 2023-05-03

Författare: Simon Tollstern

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583