Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

HUL - Hästnäringens Unga Ledare steg 1

Nu startar en ny omgång av utbildningen "Hästnäringens Unga Ledare (HUL)" via Hästnäringens Nationella Stiftelse. Att ungdomar vill engagera sig i föreningsarbete och styrelser är viktigt för framtiden. Välkomna till en utbildning som gör skillnad!

Via Svenska Islandshästförbundet kan ungdomar mellan 15–20 år söka till utbildningen ”Hästnäringens Unga Ledare - Utbildning steg 1”. SIF har tre platser till förfogande på utbildningen med möjlighet till reservlista. Utbildningen genomförs under våren 2024 med tre digitala träffar á 3 timmar vardera samt vid en fysisk träff. Mellan träffarna arbetar deltagarna med olika uppgifter såsom t ex analys av det egna förbundets ungdomsverksamhet, ledarskapsfrågor etc.

HUL Utbildning steg 1 som genomförs under våren 2024 är en möjlighet för dig som ungdom att utvecklas inom ledarskap och få kunskap om andra föreningar och organisationer inom hästnäringen och du får chans till ett brett nätverk med andra unga och engagerade. Kunskapen om andra organisationer är viktigt för ett väl fungerande närverk och ökar förståelsen för gemensamma frågor inom hästnäringen. Efter slutförd kurs har du goda grundkunskaper för att söka vidare till fortsatt utbildning inom HUL.

På utbildningen får du lära dig mer om ledarskap, föreningar och organisationer inom hästnäringen, möjlighet till personlig utveckling och ett brett nätverk med andra unga likasinnade. Utbildningen är kostnadsfri. Ta chansen och sök till utbildningen du med! Ansök senast 10/2 till svenska@icelandichorse.se Vi önskar få in namn, ålder, kontaktuppgifter, tidigare erfarenhet samt lite kort personlig info. 
OBS! Vi ger företräde för dem som garanterat kan alla datum!

Utbildningstillfällen:

  • Träff 1 12 mars 18:00 – 21:00 Digital träff
  • Träff 2 6-7 april heldagar. Fysisk träff i samband med Hästnäringens ungdomskonferens med totalt ca 70 deltagare från hela hästnäringen. Plats ej ännu bestämd.
  • Träff 3 7 maj 18:00 – 21:00 Digital träff
  • Träff 4 10 juni 18:00 – 21:00 Digital träff, avslutning med examinerande uppgift

Läs mer om utbildningen här: Hästnäringens Unga Ledare 2024 – HNS (hastnaringen.se) Länk till annan webbplats.

 

Publicerad: 2024-01-08

Senast uppdaterad: 2024-01-08

Författare: Jannike Moström

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583