Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Förändringar i förtjänsttecken

Lena Ehrling är ny medarbetare, då Ingemar Tapper har tagit på sig ordförandeskapet i förbundet. Samtidigt som jag hälsar Lena välkommen in i den här uppgiften tackar jag och Anne Fornstedt Ingemar för gott samarbete.

Många av lokalföreningarna kommer den närmaste tiden att ha årsmöten. Kom ihåg att ha en egen punkt att kolla upp om ni har medlemmar som ni vill uppmärksamma särskilt. Reglemente och anmälningsblankett finns på hemsidan.

Vi vill gärna uppmuntra våra lokalföreningar att verkligen fundera på ifall de har medlemmar som bör uppmärksammas. Det är en utomordentligt viktig fråga då det blir allt svårare att engagera medarbetare till alla de uppdrag som krävs för att tävlingar, kommittéer osv ska fungera. Det är lätt att uppmärksamma alla de som engagerar sig i styrelsearbete, men glöm inte alla de som krävs i till exempel tävlingsverksamheten – allt från grindvakter och parkeringspersonal, till banskötare och många fler. Det betyder mycket att vi ser även dem, som år efter år ställer upp och tar på sig alla dessa uppdrag. Utan alla dessa insatser skulle inte alla våra olika verksamheter kunna genomföras.

Göran Häggberg

Orvik.haggberg@gmail.com

Ryttare i snö

Publicerad: 2024-01-19

Senast uppdaterad: 2024-01-19

Författare: Lisa Komét

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se