Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Vill ni samverka med ungdomssektionen kring årets LAG-SM?

Årets Lag-SM anordnas centralt av ungdomssektionen med stöd från tävlingssektionen. Planeringen pågår för fullt och kontakter har tagits med tänkbara anläggningar. Vi önskar dock få in fler alternativ och vill gärna att arrangemanget sker i samverkan med en lokalförening som har en passande anläggning. För mer information kontakta ungdomssektionens ordförande Ida Németh på ungdom@icelandichorse.se senast 9 februari. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Är ni nyfikna på lag-SM vill vi också påminna om en digital informationsträff den 10/2 klockan 16. Vi kommer prata om vad Lag-SM är, vad grenarna innebär och hur det är att tävla i lag. Självklart kommer vi även försöka svara på era frågor!

Anmäl er till informationsträffen via formuläret HÄR Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2024-02-08

Senast uppdaterad: 2024-02-05

Författare: Lisa Komét

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583