Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Vill du bli Country Leader på FEIF Youth Cup?

Nu söker vi en Country Leader FEIF Youth Cup 2024

14-20 juli
Solfaxi Stables i Müsingen, Schweiz

Youth Cup är ett event där islandshästundomar från hela världen möts och skapar minnen och vänner för livet. Det är en intensiv, lärorik och rolig vecka som inte går att jämföras med något annat.

Är du ansvarstagande, bekväm i internationella sammanhang och en riktigt bra ungdomsledare? Isåfall borde du ansöka om att vara Sveriges Country Leader under FEIF Youth Cup 2024!

Som Country Leader har du ett övergripande ansvar över de svenska ryttarna och hästarna innan och under Youth Cup. Ditt uppdrag är att se till att alla är förberedda inför avfärd och att samordna transporten till och från Schweiz. Uppdraget innefattar också ett par digitala informationsmöten med FEIF och övriga CL under våren.

Som CL reser du med de svenska deltagarna till och från Schweiz och finns med som stöttning åt deltagarna och hästarna hela tiden. Under Youth Cup bor du tillsammans med deltagarna och CL från andra länder. Du ser till att de svenska deltagarna och hästarna mår bra och är en länk mellan arrangörer, föräldrar och deltagare.

För att ansöka om att bli Country Leader för Sverige så behöver du vara minst 25 år gammal, prata bra engelska och ha god förmåga att samarbeta. Det är ett uppdrag som innefattar stort ansvar över både hästar och minderåriga ryttare och du behöver kunna vara lugn, stöttande och lösningsfokuserad i alla typer av situationer.

Ta chansen och bli en del av detta fantastiska äventyr! 🌎🌟

Ansökan: Fyll i formuläret med information om dig, dina erfarenheter och relevanta utbildningar. Efter att ett första urval är gjort kommer intervjuer att ske med dig och angivna referenser.

Uppdraget är arvoderat och alla omkostnader täcks av SIF. Ansök här! Länk till annan webbplats.

Varmt välkommen att kontakta ungdom@icelandichorse.se vid eventuella frågor!

Lag FEIF youth cup

Publicerad: 2024-02-09

Senast uppdaterad: 2024-02-08

Författare: Lisa Komét

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583