Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Glöm inte anmäla er till FEIF Youth Cup

Häng med på FEIF Youth Cup i sommar, som går av stapeln på Solfaxi stables i Müsingen, Schweiz den 14-20 juli.

Denna oförglömliga upplevelse är någonting ni inte vill missa! Ungdomar från hela islandshästvärlden samlas och lär sig av varandra, umgås, skrattar och har framför allt en riktigt utvecklande vecka för sig och sin häst. Detta är ett ypperligt tillfälle att få nya kompisar, men också att få testa på hur det är att tävla internationellt. All kommunikation sker på engelska, så det är också ett plus i kanten att man får träna på det.

Känns det som en stor och svår uppgift? Oroa er inte! SIF kommer att utse en Country Leader som är ansvarig för all koordinering kring evenemanget, så ungdomen själv inte behöver tänka på någonting annat än sig själv och sin häst. Det som krävs från ekipagens sida är en ekonomisk investering (€1065 för hela veckan på cupen plus kostnaden för resa för ekipaget) och en häst som klarar av resan till Schweiz.

Många tidigare deltagare har sökt sponsorer för att täcka kostnader för resan, så tänk på att det är en möjlighet. Behöver ni hjälp att söka sponsorer kan ni kontakta vår generalsekreterare på anna.ryberg@icelandichorse.se.

Har ni frågor, tveka inte att höra av er till ungdomssektionen på ungdom@icelandichorse.se

Hitta mer info om FEIF Youth Cup på FEIFs hemsida. Länk till annan webbplats.

Anmäl här, Länk till annan webbplats. sista anmälningsdag 24/3

FEIF Youth cup logga

Publicerad: 2024-02-23

Senast uppdaterad: 2024-02-23

Författare: Lisa Komét

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583