Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Infomöte för Lag-SM-kval

Vi har flera föreningar som ligger i planeringsstadiet för att arrangera ett Lag SM-kval. Kanske också några som funderar men inte riktigt vet om de kan eller vågar? Nu ska vi lösa så att ni både kan och vågar! Vi vill att så många ungdomar som möjligt ska få möjlighet att tävla i lag och få chansen att delta i sommarens roligaste tävling: Lag SM! Att få prova grenarna i tävlingssammanhang är väldigt kul och lärorikt, även om det såklart också går bra att kvala digitalt.

Vi bjuder därför in till ett digitalt möte den 14 mars kl 19:00. Där vi har med oss en domare som har dömt kval tidigare (och tycker att det är väldigt roligt att döma) och tidigare arrangör av Lag SM-kval. Målet är att dela med oss av erfarenhet både av att bygga banor och administrera tävlingen i våra olika system. Så vill vi självklart ha med så många som möjligt som vill veta mer/som har erfarenheter att dela med sig av.

Varmt välkomna att anmäla er till elin.stockberg@icelandichorse.se, så ses vi på Teams!

Flicka som rider på en fuxhäst med ett blått paraply.

Publicerad: 2024-03-04

Senast uppdaterad: 2024-03-04

Författare: Lisa Komét

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583