Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Anmälan öppen för Lag-SM digitala kval

Anmälan till digitala kval inför Lag-SM är öppen 26 april tom 30 maj i indTA. På lag-SMs egen sidan hittar du all info om tävlingen.

Kvaluttagningen sker i tävlingsform. Samtliga ovalbanegrenar skall ridas och filmas på en för officiell SIF-tävling godkänd ovalbana (som om man vore på en riktig tävling). Lagen skall ha minst en ryttare i varje ovalbanegren precis som på Lag-SM. Det är laget som tillsammans försöker kvala till Lag-SM.
Varje ryttare i laget måste välja en gren från kategori A eller kategori B men det är endast tillåtet att starta i en gren ur varje kategori i A eller B-grenar (alltså max en gångartsgren och en töltgren/ ekipage).

Varje deltagare anmäler sig enskilt i indTA Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och följer instruktionerna (tex. ladda upp din film till Youtube och klistra in länken till filmen för resp gren).
Det är viktigt att man följer instruktionerna ang filmning, uppladdning och vilket lag man tillhör.

Mer info finner du här:

 


lag SM logo

Publicerad: 2023-04-26

Senast uppdaterad: 2023-04-26

Författare: Jannike Moström

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583