Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Uppdatering Sverigeritten 2024

Sverigeritten 2024 har nu varit igång i sex veckor och har fått en fantastisk start. Redan vid första månadssammanställningen hade över 13.000 kilometer registrerats med nära 300 deltagare och nu har vi passerat 19.000 registrerade kilometer. Undrar hur många varv runt jorden vi kommer under de åtta månader då utmaningen är igång?

Konceptet är enkelt och syftet är att inspirera till motion och aktivt föreningsdeltagande. Alla medlemmar kan vara med och alla kilometer du rör dig tillsammans med hästen kan räknas. Fritidssektionen hoppas att vi tillsammans i år slår antalet deltagande lokalföreningar, som förra året var drygt hälften av förbundets föreningar. Sektionen kommer att leta sponsorer för priser under hela evenemanget och delutmaningar under Sverigerittens paraply kommer också att presenteras löpande under året. Bland annat kommer årets Påskäggsjakt publiceras inom kort och pågå under hela påsken plus lite till. Årets äggjakt kommer se ut ungefär som förra året och en förhandstitt på årets uppgifter kommer publiceras på Fritidssektionens facebooksida Länk till annan webbplats. mycket snart!

Mer info om Sverigeritten
Sverigerittens facebook-grupp Länk till annan webbplats.


En tjej gör yoga på en ridbana med en häst i bakgrunden.

Publicerad: 2024-03-14

Senast uppdaterad: 2024-03-14

Författare: Lisa Komét

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583