Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Idag öppnas ansökan för projektstöd för Lag-SM-grenar

Vi vet att det är många som börjar planera för både Lag-SM-kval och Lag-SM. Det byggs lag och hålls träningar ute i landet. Vi har ett projektstöd för att stötta just detta, att komma igång med träning kopplat till Lag-SM-grenarna. Kanske är ni en förening som vill försöka komma igång med ungdomsverksamhet? Då kan ju det här vara precis det som behövs för att få igång inspirationen.

Grenarna, som är så mycket mer än bara traditionella sportgrenar, erbjuder något för alla ryttare och hästar. Reglementet finns HÄR. Så prata ihop er i er förening och se om det finns någon ideell ledare som kan tänka sig att dra igång verksamhet för era ungdomar, det är ofta så det börjar. Och med lite ekonomiskt stöd kan det bli enklare.

Vi stöttar såklart även på andra sätt, med idéer om hur man börjar, hur man kan lägga upp det osv via vår föreningskonsulent Elin som ni alltid når på elin.stockberg@icelandichorse.se. Det måste inte vara mycket eller svårt, se till att komma igång med något så kommer säkert fler intresserade att sluta upp.

Flera föreningar kan planera projekt tillsammans, men ni behöver ansöka var för sig. Men oroa er inte, har ni en gemensam projektplan, hör av er till Elin så berättar hon hur ni ska gå tillväga.

HÄR Pdf, 61.2 kB. hittar ni all info som behövs för att kunna ansöka om projektstödet. Nu kör vi!


Flicka på häst i full fart med en stav i handen.

Publicerad: 2024-04-12

Senast uppdaterad: 2024-04-11

Författare: Lisa Komét

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583