Gå till innehåll
Svenska Islandshästförbundet
Svenska Islandshästförbundet

Återstartstöd

Möjlighet för SIFs lokalföreningar att söka bidrag för genomförande av tävlingar på nivå 3 och nivå 4 (återstartsstöd 4).

Återstartstöd för att hjälpa till med etableringen av den nya tävlingsformen Gæðingalist i Sverige.
Läs mer och ansök HÄR Pdf, 206 kB..

Svenska Islandshästförbundet har beviljats ytterligare återstartsstöd från Riksidrotts-förbundet för 2023. En del av återstartsstödet kommer vi att använda för att uppmuntra tävlingsverksamheten i våra lokalföreningar med särskilt fokus på ekipage som i dagsläget inte har fokus på att kvala till SM. Genom denna satsning vill vi uppmuntra till tävlingar som erbjuder både goda tävlingsmöjligheter och trevlig samvaro. Målsättningen är att ännu fler islandshästryttare ska uppleva glädjen i att tävla och att det ska vara en trevlig upplevelse både på och utanför tävlingsbanan. Införande av de nya tävlingsformerna för barn, C2 och C4, uppmuntras även inom detta stöd.

Här är länk till mer information:
sök bidrag för genomförande av tävlingar på nivå 3 och nivå 4 Pdf, 122 kB.


Möjlighet för lokalföreningar att söka bidrag (återstartsstöd 3) för samverkan med privata aktörer (ridskolor/turridningsverksamhet osv) – förlängd ansökningsperiod och tillägg: riktade medlemsvärvningsaktiviteter

Svenska Islandshästförbundet har beviljats stöd från Riksidrottsförbundet för att bland annat få igång åter- och nyrekrytering av medlemmar efter pandemin. Delar av detta stöd vill vi använda för att uppmuntra och stödja samverkan mellan lokalföreningar och privata aktörer med målsättningen att fler som rider islandshäst ska bli medlemmar i lokalföreningarna.

Här är länk till mer information:
Möjlighet att söka bidrag för medlemsrekrytering Pdf, 106.7 kB.

Möjlighet för lokalföreningar och distrikt att söka bidrag för uppstart av tävlingsverksamhet!

Svenska Islandshästförbundet har beviljats stöd från Riksidrottsförbundet (så kallat återstartsstöd) för att få i gång vår tävlingsverksamhet igen efter pandemin. En del av återstartsstödet kommer vi att använda för att stödja tävlingsverksamheten i våra distrikt och lokalföreningar med särskilt fokus på aktörer som ännu inte har så stor erfarenhet av att arrangera officiella tävlingar. Genom denna satsning hoppas vi att ännu fler islandshästryttare får möjlighet och tar chansen att tävla, oavsett var i landet man bor.

Här är länk till mer information:
Möjlighet att söka bidrag till tävlingar Pdf, 97 kB.


En bild

Publicerad: 2023-02-16

Senast uppdaterad: 2024-05-31

Författare: Malin Fredriksson

Sponsorer

Besöksadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Postadress

Alsnögatan 11 6 tr.
116 42 Stockholm

Kontakta oss

0220-452 50
svenska@icelandichorse.se

Organisationsnummer

863500-5583